Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι επιθετικοί για τον Κώστα Μανωλά

Ποια η γνώμη του Κώστα Μανωλά για τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λουίς Σουάρες, Καρίμ Μπενζεμά, Λιονέλ Μέσι; Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει ο στόπερ της Ρόμα; Ο ίδιος μίλησε και έδωσε απαντήσεις.

Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι επιθετικοί για τον Κώστα Μανωλά

Ο αμυντικός της Ρόμα Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε τους πιο επικίνδυνους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει στην μέχρι τώρα καριέρα του. Πιο δύσκολος απ' όλους σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος "καταπίνει" αντιπάλους όπως είπε...

Αυτή είναι λοιπόν η σειρά για τον Μανωλά:

Για τον Ιμπραχίμοβιτς: "Τον αντιμετώπισα τη σεζόν 2013-14 όταν με τον Ολυμπιακό παίξαμε κόντρα στην Παρί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ίμπρα είναι μια δύναμη της φύσης, είναι πολύ δύσκολο να μένεις κοντά του όταν τρέχει διότι έχει απίστευτη φυσική κατάσταση. Επίσης, συνδυάζει τεχνική με ποιότητα και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο του μεγέθους και της δύναμής του".

Για τον Σουάρες: "Έπαιξα εναντίον του την περσινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν βρει χώρο ανοιχτό, θα περάσει αμέσως. Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις και είναι... φονικός όταν βγει μόνος του για να σκοράρει".

Για τον Μπενζεμά: "Είναι, επίσης, πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πολύ ολοκληρωμένος παίκτης, με φυσική δύναμη και πολύ τεχνίτης. Καθόλου εύκολος αντίπαλος για εμάς τους αμυντικούς. Όταν συνδυάζονται η φυσική δύναμη και η τεχνική τότε τα βρίσκουμε σκούρα".

Για τον Ρονάλντο: "Είναι φαινόμενο. Τα έχει όλα: ντρίμπλα, αίσθηση του γκολ, φυσική δύναμη. Στη διάρκεια των περσινών αγώνων μας κόντρα στη Ρεάλ τα έδειξε όλα και σκόραρε δύο φορές: φονικός".

Για τον Μέσι: "Δεν είναι φορ περιοχής, γι' αυτό τον άφησα τελευταίο. Είναι, όμως, ένας παίκτης ο οποίος με την ταχύτητα του 'καταπίνει' αντιπάλους, τους διαλύει σαν να είναι κορίνες του μπόουλινγκ και στη συνέχεια ξέρει να κάνει πάντα το σωστό, είτε να σουτάρει είτε να πασάρει σε αμαρκάριστο συμπαίκτη του. Βρίσκει πάντα τη σωστή λύση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK