Ο Τότι "κάνει πλάκα" στην Λάτσιο στο Facebook!

Από τα 40α γενέθλια του Φραντσέσκο Τότι δεν θα μπορούσε να απουσιαζει το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο. Διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο καπιτάνο "ταπείνωσε" τη συμπολίτισσα στο Facebook.

Ο Τότι "κάνει πλάκα" στην Λάτσιο στο Facebook!

Η 27η Σεπτεμβρίου 2016 είναι μία ημερομηνία που θα θυμάται για πάντα ο Φραντσέσκο Τότι καθώς συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και ένα γεγονός που θα τον κάνει σίγουρα να αισθάνεται όμορφα απόψε, είναι πως νίκησε την... Λάτσιο στo διαδικτυακό "Derby della Capitale".

 

Αυτό το κατάφερε με τη βοήθεια των αμέτρητων φανς του αφού από την 21η Σεπτεμβρίου και μετά που άνοιξε την προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 733.000 like μέσα σε έξι ημέρες, με την αντίστοιχη επίσημη ιστοσελίδα της Λάτσιο στο Facebook να έχει 715.000 like.

Υποσημείωση; Η σελίδα της Λάτσιο, μεγάλης αντιπάλου της Ρόμα, είναι ενεργή στο Facebook από το 2009...

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα