Ο Τότι ξέρει να βγάζει "παιχνιδιάρικες" selfie

O Φραντσέσκο Τότι ήταν guest star στο τελευταίο επεισόδιο του "Grande Fratello VIP" και λίγο πριν αναχωρήσει από το σπίτι του διάσημου ριάλιτι έβγαλε ξεχωριστές selfie φωτογραφίες!

Ο Τότι ξέρει να βγάζει "παιχνιδιάρικες" selfie

"Πουλάει" τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Ο Φραντσέσκο Τότι αποτελεί φαινόμενο στον κόσμο της στρογγυλής Θεάς αγωνιζόμενος από το 1993 για την μία και μοναδική του αγάπη, την Ρόμα, και οι άνθρωποι της ιταλικής τηλεόρασης θέλησαν να "εξαργυρώσουν" την πολύ υψηλή δημοφιλία του.

Αυτό έγινε μέσω της guest εμφάνισής του στο σπίτι του "Grande Fratello VIP" αποδεχόμενος την πρόσκληση της.. συζύγου του, Ίλαρι Μπλάζι (παρουσιάστρια του σόου), με τον καπιτάνο της να μην αρνείται να βγάλει selfie φωτογραφίες με τους διαγωνιζόμενους που βρίσκονται μέσα στο σπίτι για τις ανάγκες του διάσημου ριάλιτι.

Ο ΤΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ SELFIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ο ΚΑΠΙΤΑΝΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ "GRANDE FRATELLO":

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα