Ο Τζέκο "τα πήρε" με Σπαλέτι!

Τι κι αν η ομάδα του βρέθηκε να νικάει 4-0 εκτός έδρας; Ο Έντιν Ντζέκο ήταν μέσα στα νεύρα στο παιχνίδι ενάντια στην Πεσκάρα, με συνέπεια να τα βάλει με τον προπονητή του που... αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή. (VIDEO)

Bosnian national team player Edin Dzeko reacts during press conference in Zenica, Bosnia, on Thursday, Nov. 12, 2015. Bosnia will play EURO 2016 playoff soccer match against Ireland Friday.(AP Photo/Amel Emric)
Bosnian national team player Edin Dzeko reacts during press conference in Zenica, Bosnia, on Thursday, Nov. 12, 2015. Bosnia will play EURO 2016 playoff soccer match against Ireland Friday.(AP Photo/Amel Emric) AP

Ήδη έχει σκοράρει 35 φορές με τη φανέλα της Ρόμα φέτος (25 στη Serie A) και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Έντιν Ντζέκο είναι αχόρταγος όμως ζητώντας κι άλλες ευκαιρίες για να... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Μία καλή ευκαιρία ήταν και στο παιχνίδι της Δευτέρας (24/4) με την Πεσκάρα όπου η Ρόμα βρέθηκε να νικάει 4-1, έχοντας ένα εύκολο βράδυ. Ο Βόσνιος δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ και με ένα γεμάτο εικοσάλεπτο να απομένει για τη λήξη σκέφτηκε πως θα μπορούσε να το καταφέρει.

Δεν λογάριαζε όμως τις προθέσεις του προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι, που αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή στο 71'. Κι εκεί ήταν που δέχτηκε τις... κατάρες του επιθετικού του, με την κάμερα να πιάνει τον Τζέκο τη στιγμή της αλλαγής να δυσανασχετεί και να του ξεφεύγουν και κάτι "γαλλικά".

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΗ:

Photo credits: AP Photo/Amel Emric

News 24/7

24MEDIA NETWORK