Ο "βράχος" Μανωλάς απάντησε εντός και... εκτός γηπέδου

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Ρόμα μετά τον τραυματισμό του και ήταν επιβλητικός κόντρα στην Ουντινέζε ενώ στο φινάλε έστειλε μήνυμα συσπείρωσης!

Ο "βράχος" Μανωλάς απάντησε εντός και... εκτός γηπέδου

Τα μεταγραφικά σενάρια δεν τον αποσπούν. Στο Ούντινε, ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο γήπεδο ως βασικός μετά τον τραυματισμό του παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στους Φάτσιο και Ζουάν Ζέζους και ήταν εξαιρετικός στη νίκη με 1-0 της Ρόμα, με την "Corriere dello Sport" να υπογραμμίζει:

"Ο Έλληνας ήταν εγγύηση όπως πάντα. Χάρη και σε αυτόν η Ρόμα κατάφερε να φύγει αλώβητη από την Dacia Arena παραχωρώντας ελάχιστες ευκαιρίες στην Ουντινέζε".

Πέρα πάντως από την πολύ καλή παρουσία του εντός γηπέδου, ο 25χρονος διεθνής στόπερ φρόντισε να "φτιάξει" τους οπαδούς της Ρόμα και με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Μπράβο. Συνεχίζουμε έτσι", έγραψε ο Μανωλάς, με τα λόγια αυτά να συνοδεύουν φωτογραφία του από το ματς όπου πανηγυρίζει μαζί με τον Παρέδες, με τους τιφόζι της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας να βρίσκουν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν για μία ακόμα φορά και να του ζητούν την παραμονή του στο "Olimpico".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ρόμα "πέταξε το μπαλάκι" στον Μανωλά για την ανανέωση
Ο Σπαλέτι πήρε θέση για την πώληση του Μανωλά!
Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!
Η οργισμένη ανάρτηση του Μανωλά στο Instagram για το συμβόλαιό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK