Οι δύο ομάδες-ΣΩΤΗΡΕΣ της Ρόμα για Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς "τίναξε" στον αέρα τη μεταγραφή του στην Ζενίτ όμως ΔΕΝ μένει στην Ρόμα σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, με την Premier League να είναι στο... βάθος!

Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Είναι αλήθεια πως το "όχι" του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ αιφνιδίασε άπαντες και ενόχλησε πολλούς, και αυτό γιατί ο Έλληνας σέντερ μπακ φαίνεται να άλλαξε απόφαση αναφορικά με το νέο σταθμό στη καριέρα του όταν όλα έδειχναν πως το χρυσοφόρο deal της Ρόμα με την Ζενίτ είχε κλείσει.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προσέφερε 35.000.000 ευρώ στους Ρωμαίους και στον ίδιο πάνω από 4.000.000 το χρόνο (όταν στην Ρόμα έπαιρνε μόλις 1.700.000 ευρώ ετησίως) όμως ο ίδιος παίκτης έκανε ξαφνικά πίσω στο.. παρά ένα, προφανώς γιατί θέλει να αγωνιστεί σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ρωσικό.

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα; Η διοίκηση των "τζαλορόσι" είχε στείλει τελεσίγραφο στον παίκτη μέχρι το βράδυ της Πέμπτης πως "ή πας στην Ζενίτ ή μένεις εδώ" όμως σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ αυτό το ενδεχόμενο έχει ελάχιστες πιθανότητες.

Οι δύο ομάδες-ΣΩΤΗΡΕΣ της Ρόμα για Μανωλά!

Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα "Sport Mediaset" αναφέρει πως ο παίκτης δεν θα πάει οριστικά στην Ρωσία (οι άνθρωποι της Ζενίτ και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ενοχλημένοι από την αλλαγή στάσης του αν και είχαν συμφωνήσει αρχικά μαζί του) αλλά ούτε θα μείνει στην Ρόμα η οποία κρίνει αναγκαίο να βάλει στο ταμείο της ένα μεγάλο ποσό για να κινηθεί με άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

"Το μέλλον του παίκτη φαίνεται να είναι δεμένο με την Premier League με τις Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορούν να κάνουν βήμα προς τα μπρος και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ρόμα.

Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Φαίνεται να είναι πιο μακριά οι Γιουβέντους (η εφημερίδα "Il Tempo" είχε γράψει πως πίσω από το όχι στους Ρώσους βρισκόταν η βέκια σινιόρα) ούτε η Ίντερ του Σπαλέτι που προσπάθησε να τον πάρει τους περασμένους μήνες.

Το μοναδικό σίγουρο γεγονός είναι πως τη νέα σεζόν ο Κώστας Μανωλάς δεν θα αναπνέει τον παγωμένο αέρα της Αγίας Πετρούπολης, ούτε καν τον θερμό και μεσογειακό της ιταλικής πρωτεύουσας", τονίζει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr."

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK