"Παθαίνεις πλάκα" με το νέο χρυσό παπούτσι του Τότι

Η Ρόμα θα υποδεχτεί την Λάτσιο την ερχόμενη Κυριακή σε ένα ματς όπου ο Φραντσέσκο Τότι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με συλλεκτικά παπούτσια (PHOTOS).

Roma's Francesco Totti goes for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti goes for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ένας μύθος του ιταλικού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αξίζεΙ να έχει τη δική του σειρά παπουτσιών τώρα που βρίσκεται στο 40ο έτος της ηλικίας του και με αυτό ακριβώς το σκεπτικό η Nike δημιούργησε κάτι το ξεχωριστό για τον Φραντσέσκο Τότι.

"Παθαίνεις πλάκα" με το νέο χρυσό παπούτσι του Τότι

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό παπουτσιών που θα φέρουν την επωνυμία "Tiempo Totti X Roma" και που θα έχουν χρυσό χρώμα, με την επίσημη παρουσίασή τους να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη (26/4) και τον καπιτάνο να αναμένεται να τα φορέσει για πρώτη φορά στο "Derby della Capitale" με την Λάτσιο για τη Serie A την Κυριακή.

"26 Απριλίου, πλατεία Σαν Λορέντσο στην Λουτσίνα: θα σας παρουσιάσω το "Tiempo Totti X Roma", το παπούτσι που εκπροσωπεί εμένα και την αιώνια αγάπη μου για την Ρόμα", έγραψε ο Τότι στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK