Ποιος πρωθυπουργός φόρεσε τη φανέλα του Τότι και δεν είναι ο Ιταλός;

Το "αντίο" του τεράστιου Φραντσέσκο Τότι στην Ρόμα τροκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, ποδοσφαιρικό και μη, ώστε ένας Πρωθυπουργός να φορέσει τη φανέλα του για να τον τιμήσει! Όχι, δεν είναι Ιταλός! Δεν είναι καν Ευρωπαίος! Δείτε ποιος είναι και...απολαύστε τον.

Greek Prime Minister Alexis Tsipras, second from left, shakes hands with Italy's Prime Minister Matteo Renzi as they and other leaders arrive for a NATO family photo at PGE National Stadium in Warsaw, Poland, Friday, July 8, 2016. Slovenia's Prime Minister Miro Cerar watches in the middle. Canadian Prime Minister Justin Trudeau is at left. (AP Photo/Susan Walsh)
Greek Prime Minister Alexis Tsipras, second from left, shakes hands with Italy's Prime Minister Matteo Renzi as they and other leaders arrive for a NATO family photo at PGE National Stadium in Warsaw, Poland, Friday, July 8, 2016. Slovenia's Prime Minister Miro Cerar watches in the middle. Canadian Prime Minister Justin Trudeau is at left. (AP Photo/Susan Walsh) AP

Την Κυριακή δάκρυσε η Ρόμα και συγκινήθηκε η Ιταλία και η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια με τον Φραντσέσκο Τότι να αποχαιρετάει επίσημα την Ρόμα μετά από 25 χρόνια στην πρώτη ομάδα και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο καπιτάνο αποτελεί το Νο 1 θέμα συζήτησης στη γειτονική χώρα ακόμα και σήμερα.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο αντίκτυπος από το αντίο του 40χρονου στην ομάδα της καρδιάς του ώστε μία ημέρα μετά να φτάσει στο σημείο ένας πρωθυπουργός, όχι της Ιταλίας αλλά χώρας εκτός Ευρώπης, να φορέσει τη φανέλα του με το Νο 10 στην πλάτη και να ποζάρει με αυτή στον αγωνιστικό χώρο του "Olimpico" για να τιμήσει έναν θρύλο του κάλτσιο.

Αυτός είναι ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, με τον 45χρονο πολιτικό να βρίσκεται στην Ρώμη αυτές τις ημέρες και μετά την επίσκεψή του στο Βατικάνο όπου συναντήθηκε με τον Πάπα να έχει τη Δευτέρα την ευκαιρία να περιηγηθεί στην έδρα της Ρόμα.

Εκεί ο πρόεδρος της Ρόμα Τζέιμς Παλότα του χάρισε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Φραντσέσκο Τότι, μία ημέρα μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τους "τζαλορόσι" και ο Τριντόν δέχτηκε με χαρά το δώρο, βάζοντας μάλιστα τη φανέλα για να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

"Είδε το αποχαιρετιστήριο ματς του Τότι και μου είπε ότι ήθελε κάτι μοναδικό στον κόσμο", δήλωσε ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζοβάνι Μαλαγκό, που ήταν επίσης παρόντας στην επίσκεψη του πρωθυπουργού του Καναδά στο "σπίτι" του Τότι.

Photo Credits: AP Photo/Susan Walsh, Alessandra Tarantino

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΤΙ:

Ποιος πρωθυπουργός φόρεσε τη φανέλα του Τότι και δεν είναι ο Ιταλός;
Ποιος πρωθυπουργός φόρεσε τη φανέλα του Τότι και δεν είναι ο Ιταλός;
Ποιος πρωθυπουργός φόρεσε τη φανέλα του Τότι και δεν είναι ο Ιταλός;
Ποιος πρωθυπουργός φόρεσε τη φανέλα του Τότι και δεν είναι ο Ιταλός;

News 24/7

24MEDIA NETWORK