Πρώην δόξα της Ρόμα προβλέπει γάμο Μανωλά-Ζενίτ!

Το deal μεταξύ της Ρόμα και της Ζενίτ για τον Κώστα Μανωλά μπλόκαρε οριστικα όμως ένας θρυλικός άσος των Ρωμαίων προβλέπει πως ο Έλληνας άσος θα πάει τελικά στην Ρωσία!

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ρόμα υπολόγιζε να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 35.000.000 ευρώ από την πώληση του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ όμως η μετακίνησή του στην Αγία Πετρούπολη δεν έγινε ποτέ μετά από διαφωνία του Έλληνα άσου ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων (ήθελε να πληρωθεί σε ευρώ ή δολάρια και όχι σε ρούβλια) και έτσι παραμένει κάτοικος Τριγκόρια μέχρι... νεοτέρας.

Την ώρα πάντως που πολλοί εκτιμούν πως το ναυάγιο οφείλεται σε δάκτυλο από μεγάλη ομάδα της Premier League (Τσέλσι;), μία από τις σπουδαίες μορφές της Ρόμα στο παρελθόν, ο Ρομπέρτο Προύτσο, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Μανωλάς θα παίξει τελικά στην Ζενίτ τη νέα σεζόν.

"Στο τέλος πιστεύω ότι θα γίνει η μεταγραφή και θα είναι προς όφελος όλων. Ο παίκτης θα κερδίσει πάρα πολλά χρήματα, η Ρόμα θα πάρει χρήματα και ο Μαντσίνι θα έχει στη διάθεσή του έναν εξαιρετικό αμυντικό.

Δεν ξέρω αν το μπλοκάρισμα στις διαπραγματεύσεις οφείλεται στο ότι κρύβεται άλλη ομάδα πίσω από τον παίκτη, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

Το σίγουρο είναι πως, αν ο Μανωλάς μείνει στην Τριγκόρια, δεν θα είναι καθόλου άσχημο για την Ρόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK