Ραϊόλα: "Δύσκολα θα κρατήσει Μανωλά η Ρόμα"

Συνέντευξη σε ιταλικό μέσο παραχώρησε ο σούπερ agent, Μίνο Ραϊόλα, όπου μίλησε σχετικά με τον Κώστα Μανωλά, αλλά και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ραϊόλα: "Δύσκολα θα κρατήσει Μανωλά η Ρόμα"

"Το όνομα του βρίσκεται στις σημειώσεις μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν ξέρω αν θα πάει στην Premier League, αλλά με τα φυσικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ίσως είναι ακόμα καλύτερος σε άλλο πρωτάθλημα. Έχω την εντύπωση πως δύσκολα θα τον κρατήσει η Ρόμα", ανέφερε ο Μίνο Ραϊόλα σχετικά με τον Κώστα Μανωλά σε συνέντευξή του στην ιταλική " Gazzetta dello Sport".

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από την Κίνα για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς:

"Ο Ζλάταν μοιάζει με τον Μπραντ Πιτ όταν ενσάρκωνε τον Μπέντζαμιν Μπάτον, τον άνθρωπο που κάθε ημέρα που περνούσε γινόταν πιο νέος. Με το παρουσιαστικό και το μυαλό που έχει, του έχω πει ότι μπορεί να παίξει για άλλα 5 χρόνια.

Δεν θέλω να πω το ποσό αλλά έχει δεχτεί μία τεράστια πρόταση από την Κίνα ενώ υπάρχουν προσφορές από όλες τις ηπείρους. Είναι νωρίς πάντως. Τώρα θα φύγω για διακοπές για τρεις εβδομάδες και φαντάζομαι ότι κατά την επιστροφή μου θα υπάρχουν περισσότερα κομμάτια στο παζλ. Όλοι τον θέλουν στην Ιταλία, καμία δεν μένει απ'έξω.

Ακόμα και η Νάπολι, αλλά εκείνοι είναι ικανοί μόνο να γυρίζουν ταινίες. Έχει κάνει κίνηση και η Ίντερ αλλα δεν είναι ξεκάθαρα τα σχέδια του Τοχίρ. Εάν εξαιρεθεί η Μάντσεστερ Σίτι, που θα έχει για προπονητή τον Γκουαρδιόλα, όλοι οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου έχουν χτυπήσει την πόρτα του Ιμπραίμοβιτς. Η Παρί από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να τον πείσει να ανανεώσει..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK