"Σπρώχνει" σούπερ δίδυμο στην Ρόμα ο Ραϊόλα!

Το συμβόλαιο του Μάριο Μπαλοτέλι με την Νις ολοκληρώνεται και ο Μίνο Ραϊόλα επιθυμεί να τον στείλει... πακέτο μαζί με άσο της Μίλαν στην Ρόμα. Διαβάστε τι αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα!

Nice's Mario Balotelli, 2nd right, celebrates with teammates after he scored during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Nice's Mario Balotelli, 2nd right, celebrates with teammates after he scored during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Στην Νίκαια της Γαλλίας ο Μάριο Μπαλοτέλι φαίνεται πως "ηρέμησε" και άφησε στην άκρη τις τρέλες που τον είχαμε συνηθίσει, με αποτέλεσμα η τελευταία του διετία να κρίνεται επιτυχημένη και να είναι ικανή να του εξασφαλίσει μία ακόμα "δυνατή" μεταγραφή.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ρεπορτάζ από την Ιταλία, είναι αρκετά πιθανό η νέα ομάδα του Μπαλοτέλι να είναι από την Serie A και μετά τις Ίντερ και Μίλαν να φορέσει από τη νέα σεζόν τη φανέλα της Ρόμα!

Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών έχει αναζωπυρωθεί και ο Μίνο Ραϊόλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους "τζαλορόσι" να προτιμήσουν τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό, την ώρα που έχει βάλει στο μυαλό του να κάνει το deal και για τη μετακίνηση ενός ακόμα πελάτη του στο "Ολίμπικο".

AC Milan's Hakan Calhanoglu, center, celebrates with his teammates Giacomo Bonaventura, left, Franck Kessie after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, center, celebrates with his teammates Giacomo Bonaventura, left, Franck Kessie after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Αυτός είναι ο Τζάκομο Μποναβεντούρα, που ναι μεν έχει συμβόλαιο με την Μίλαν ως το 2020 και θεωρείται ένας από τους πιο σταθερούς και ποιοτικούς παίκτες των "ροσονέρι" τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο Ραϊόλα προσπαθεί μέσω υψηλών απαιτήσεων που προβάλλει, να πάρει τον παίκτη από την αγκαλιά της Μίλαν.

Σε περίπτωση πάντως που επιτευχθεί συμφωνία με την Ρόμα θα βγει κερδισμένη και η Νις, αφού βάσει ενός όρου στο συμβόλαιο του "Super Mario" αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ από την επόμενη ομάδα.

Σημειώνεται πως λογική του "διπλού πακέτου" δεν είναι άγνωστη για τον Ραϊόλα, ίσα-ίσα που τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις, όπως για παράδειγμα το δίδυμο Ιμπραχίμοβιτς-Μάξουελ που τους πήγε από την Ίντερ πρώτα στην Μπαρτσελόνα και έπειτα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK