Στη Ρόμα με 1 εκατ. ο Χολέμπας

Την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Ρόμα, ενημερώνοντας ότι η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό κόστισε ένα εκατ. ευρώ!

Στη Ρόμα με 1 εκατ. ο Χολέμπας

Αργά το βράδυ του Σαββάτου και μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα επέλαξαν οι "τζιαλορόσι" να επισημοποιήσουν την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας από τον Ολυμπιακό.

Όπως και στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά, η ιταλική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάνοντας λόγο για αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων δε, οι οποίοι δεν αναφέρονται επ' ακριβώς, οι "ερυθρόλευκοι" θα εισπράξουν ακόμη 500.000 ως μπόνους.

Από την πλευρά του ο διεθνής αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, βρίσκοντας στην "αιώνια πόλη" τόσο τον Βασίλη Τοροσίδη όσο και τον Κώστα Μανωλά.

Το ενδεχόμενο πώλησης του Χολέμπας συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Μετά δε την απόκτηση του Μαζουακού και την ταυτόχρονη παρουσία των Αμπιντάλ και Σιόβα, που μπορούν υπό προϋποθέσεις να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ, ήταν πιο εύκολο να παραχωρηθεί. Η Μπεσίκτας ήταν η πρώτη που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά η Ρόμα τον έκανε δικό της.

Η ανακοίνωση της Ρόμα:

Στη Ρόμα με 1 εκατ. ο Χολέμπας

News 24/7

24MEDIA NETWORK