Στο τοπ-5 της Serie A ο Μανωλάς

Ως μία από τις πέντε καλύτερες μεταγραφές του ιταλικού πρωταθλήματος, παρουσιάζει η ισπανική ιστοσελίδα "fubolprimera", αυτή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα. Ενώ χαρακτηρίζει τον Έλληνα αμυντικό ως "βασιλιά του Λιμανιού".

Στο τοπ-5 της Serie A ο Μανωλάς

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "fubolprimera", η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα για 13.000.000 ευρώ, βρίσκεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες μεταγραφές της φετινής Serie A.

Στις υπόλοιπες 4 θέσεις, βρίσκονται αυτές των Χουάν Ιτούρμπε (από Βερόνα στη Ρόμα για 22.000.000 ευρώ), Άλβαρο Μοράτα (από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους για 20.000.000 ευρώ), του Στέφαν Ντε Βρίι (από τη Φέγεντορντ στη Λάτσιο για 8.500.000 και του ΓΚάρι Μεδέλ ( από την Κάρντιφ στην Ίντερ για 8.000.000 ευρώ).

Όπως αναφέρει το αφιέρωμα της ισπανικής ιστοσελίδας: "Ένας νεκρός βασιλιάς και ο βασιλιάς του λιμανιού. Η Ρόμα αντέδρασε γρήγορα μετά την πώληση του Μπενατιά στην Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου πήρε τον παίκτη από τη Ρόμα, μετά τον τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ, πληρώνοντας 26 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά της η Ρόμα βρήκε με τα μισά χρήμα τον αντικαταστάτη του.

Ο Μανωλάς έφτασε στην ιταλική πρωτεύουσα έχοντας διακριθεί με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο Champions League, ενώ άφησε καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας. Θα ενισχύσει την άμυνα της Ρόμα έχοντας να επιδείξει πολύ καλά νούμερα την περασμένη σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK