Συμφωνία της Ρόμα με τον Τζέκο

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Έντιν Τζέκο έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα και το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν οι "τζιαλορόσι" με την Μάντσεστερ Σίτι.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 25:  Edin Dzeko of Manchester City celebrates scoring the second goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on March 25, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 25: Edin Dzeko of Manchester City celebrates scoring the second goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on March 25, 2014 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

Κοντά στην επίτευξη μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Ρόμα, καθώς, όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Sky Sport Italia", έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Έντιν Τζέκο.

Οι πληροφορίες προήλθαν από τον συμπατριώτη του, Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο 29χρονος άσος θα ήθελε να μεταγραφεί στην ιταλική ομάδα, ακόμα και με μείωση αποδοχών.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία τονίζουν πως ο Βόσνιος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους "τζιαλορόσι" για πενταετές συμβόλαιο έναντι 4.500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στο deal θα συμπεριληφθούν και μπόνους επίτευξης στόχων. Στους "πολίτες" ο Τζέκο εισπράττει 5.500.000 ετησίως, όμως ο μικρός χρόνος συμμετοχής τον αναγκάζει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι διοικούντες της Σίτι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Βόσνιο, ειδικά αν συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα ο Άντεμ Λιάγιτς. Ήδη υπάρχουν φήμες πως οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο Τζέκο να μετακομίσει στη Ρώμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK