Το VIDEO της Ρόμα για το νέο γήπεδο

Ολοένα και προχωρούν οι διαδικασίες στη Ρόμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της, με τους "τζιαλορόσι" να δημοσιεύουν ένα δίλεπτο VIDEO παρουσίασης του "Stadio della Roma".

Το VIDEO της Ρόμα για το νέο γήπεδο

Η νέα εποχή για τη Ρόμα είναι γεγονός. Οι διεργασίες για την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου, είναι προ των πυλών μετά και την παράδοση του αρμόδιου φακέλου στον Δήμο της πόλης. Το πρότζεκτ του νέου "σπιτιού" των Ρωμαίων υπολογίζεται γύρω στο 1.100.000.000 ευρώ και αναμένεται να είναι έτοιμο στα τέλη του 2017.

Οι ιθύνοντες για το θέμα του γηπέδου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην οποία έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video, το οποίο παρουσιάζει την επερχόμενη καινούργια έδρα των "τζιαλορόσι", λίγους μήνες μετά τη δημοσιότητα φωτογραφιών.

Το "Stadio della Roma" θα έχει 52.5000 θέσεις για τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα υπάρχει επιχειρηματικό πάρκο, κέντρο ψυχαγωγίας αλλά και περιοχές γεμάτο πράσινο.

Δείτε το VIDEO που ετοίμασε η Ρόμα:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ