Τότι: "Να κάνει δικό της πρωτάθλημα για να το κερδίζει όπως θέλει η Γιουβέντους"

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν έκρυψε την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο η Ρόμα ηττήθηκε από τη Γιουβέντους στο ντέρμπι κορυφής της Serie A και υποστήριξε με νόημα πως όσο υπάρχει Γιουβέντους, η ομάδα του θα έρχεται πάντα δεύτερη.

Τότι: "Να κάνει δικό της πρωτάθλημα για να το κερδίζει όπως θέλει η Γιουβέντους"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν μου αρέσει καθόλου να μην παίρνουμε πόντους μετά από μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς έγινε αυτό που είδαν όλοι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται πάντα εδώ και χρόνια και καθορίζουν τις χρονιές μας.

Εάν ο διαιτητής επηρέασε το ματς; Δεν ξέρω αν ήταν ο διαιτητής ή κάτι άλλο. Θα ειπωθούν πολλά για αυτό το ματς αλλά αυτοί θα πρέπει να κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα καθώς είτε με τον καλό είτε με τον άσχημο τρόπο νικούν πάντα.

Οι σημερινές εικόνες μιλούν ξεκάθαρα. Όλη η Ιταλία θα ήθελε να πει τα πράγματα που λέω εγώ αυτή τη στιγμή. Τα τρία τέρματά τους ήταν αντικανονικά. Όταν υπάρχει αμφιβολία σε αυτούς δίνεται πάντα πέναλτι. Αντίθετα το πέναλτι που έγινε σε μένα ήταν καθαρό.

Όταν θα σταματήσω να παίζω θα μπορώ να μιλήσω με μεγαλύτερη ευκολία. Η Ρόμα δεν τα παρατάει αλλά δεν θέλω να κοροϊδεύω τους οπαδούς δίνοντας υπόσχεση για το σκουντέτο επειδή έτσι δεν μπορείς να το κατακτήσεις, είδατε τι συνέβη.

Για όσο υπάρχει η Γιουβέντους εμείς θα ερχόμαστε πάντα δεύτεροι. Όλη η Ιταλία θέλει να πει αυτό που θα πω τώρα, Πρέπει να κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα ξεχωριστό, αφού είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα έρχονται πρώτοι. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί όταν όμως τους αντιμετωπίζεις συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν".

"Τα τρία τέρματά τους ήταν αντικανονικά. Γι' αυτούς, όταν υπάρχει αμφιβολία είναι πάντα πέναλτι. Στον αντίποδα, ποτέ δεν είναι. Το πέναλτι σε μένα είναι καθαρό".

Κληθείς να απαντήσει για την εθνική Ιταλίας και το ενδεχόμενο επιστροφής του σε αυτήν ξεκαθάρισε:

"Η εθνική είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για μένα. Έφυγα ως πρωταθλητής κόσμου και πιστεύω πως αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο Κόντε έχει ένα σπουδαίο γκρουπ, ελπίζω να τα πάει καλά τόσο στο Euro όσο και στο Mundial".

Διαβάστε ακόμη

Γιουβέντους - Ρόμα 3-2 (VIDEOS)

Η κουτουλιά και η αποβολή του Μανωλά (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK