"Βασιλικό" το νέο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα!

Ο Κώστας Μανωλάς διαπραγματεύτηκε σκληρά και φαίνεται πως δικαιώνεται. Διαβάστε για το σούπερ ποσό στο οποίο κλείνει το deal αλλά και για τη ρήτρα αποδέσμευσης που μπαίνει στο νέο συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ μπακ με την Ρόμα!

"Βασιλικό" το νέο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα!

Το καλοκαίρι του 2016 ήταν σίγουρα από τα πιο έντονα που βίωσε ο Κώστας Μανωλάς αφού με τη συμπλήρωση μίας διετίας στο "Olimpico" έκανε τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες να τον βάλουν στο στόχαστρό τους: την Γιουβέντους του Μάσιμο Αλέγκρι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ και την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Παρά τους αρκετούς "πειρασμούς" όμως η Ρόμα μπόρεσε να αντισταθεί (απέρριψε αρκετές προτάσεις για να παραχωρήσει τον παίκτη, με την τελευταία πρόταση της Άρσεναλ να αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τα 40.000.000 ευρώ) και πλέον η διοίκηση των "τζαλορόσι" βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του προκειμένου οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

"Βασιλικό" το νέο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα!

Το υπάρχον συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το 2019 και αυτή τη στιγμή ο 25χρονος Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ αμείβεται με 1.500.000 ευρώ ετησίως, με τον ίδιο να θεωρεί πως αξίζει -βάσει των εμφανίσεών του- τουλάχιστον διπλασιασμό των αποδοχών αυτών και τους Ρωμαίους να προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα να προσεγγίσουν τις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Calciomercato.com" που χαρακτηρίζεται ως "αποκλειστικό" η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά είναι καθοδόν από τη στιγμή που οι "τζαλορόσι" δέχτηκαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του και να του προσφέρουν ένα ετήσιο κασέ από 3.000.000 ευρώ και πάνω!

"Αυτή τη στιγμή το νέο συμβόλαιο είναι καθοδόν. Ο Μανωλάς θα κερδίζει από 3.000.000 έως 3.500.000 ευρώ το χρόνο και μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τα μπόνους, με την αρχική απαίτηση του Έλληνα αμυντικού να είναι για 4 εκ.ευρώ το χρόνο και την πρώτη πρόταση της Ρόμα να είναι γυρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποιό τονίζει πως οι δύο πλευρές τα βρίσκουν κάπου στη μέση.

"Βασιλικό" το νέο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα!

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως αναμένεται πολύ σύντομα ένα νέο ραντεβού μεταξύ της διοίκησης της Ρόμα και του εκπροσώπου του παίκτη για να "κλειδώσει" η συμφωνία (θα τον κάνει έναν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους εν ενεργεία Έλληνες αθλητές) από την οποία θα πρέπει να "κρατήσουμε" δύο σημαντικά στοιχεία.

Το πρώτο αφορά τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολάιου που όλα δέιχνουν πως θα επεκταθεί και πέρα του 2019 (για ένα ή δύο χρόνια) ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με όρο που θέλει να μπει ο Κώστας Μανωλάς και το οποίο επιτρέπει σε κάποια ομάδα να τον αποκτήσει αν πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ η ρήτρα αποδέσμευσης θα οριστεί στα 40.000.000 ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα θα ικανοποιεί και τη Ρόμα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον κάποιο ποσοστό μεταπώλησης (θα έπαιρνε το 30% των χρημάτων αν ο Μανωλάς έφευγε από τη Ρόμα πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2016).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK