"Βόμβα" από Ιταλία: "Ο Μανωλάς είπε ναι στην Ζενίτ"

Η Ρόμα γλίτωσε από την Ίντερ όμως τώρα βλέπει την Ζενίτ να έρχεται με.. φόρα για τον Κώστα Μανωλά! Σύμφωνα μάλιστα με Ιταλό ρεπόρτερ, ο Έλληνας άσος έχει δεχτεί την πρόταση των Ρώσων.

"Βόμβα" από Ιταλία: "Ο Μανωλάς είπε ναι στην Ζενίτ"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι φαίνεται πως προτιμάει να πάρει μαζί του στην Ίντερ τον Αντόνιο Ρίντιγκερ και όχι τον Κώστα Μανωλά όμως η Ρόμα φαίνεται πως δεν... ησυχάζει, με τον νέο πονοκέφαλο όσον αφορά στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Έλληνα άσο να ακούει στο όνομα Ζενίτ!

Από τη στιγμή που οι Ρωμαίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2019, με τον Μανωλά να θέλει να ανέβει το ετήσιο κασέ του από το 1,5 στα 2,5 εκατομμύρια τουλαχιστον) η ρωσική ομάδα προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει δώσει εντολή να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτησή του.

Bosnia's Edin Dzeko, right, and Greece's Kostas Manolas, fight for the ball during their World Cup Group H qualifying match at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's Edin Dzeko, right, and Greece's Kostas Manolas, fight for the ball during their World Cup Group H qualifying match at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric) AP

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Guido D’Ubaldo, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει κάνει ήδη την πρότασή της που την έχει αποδεχτεί ο παίκτης!

"Ο Μαντσίνι θέλει τον Μανωλά στην Ζενίτ και ο παίκτης έχει δώσει ήδη το OK επειδή του έχουν προτείνει έναν μισθό πολύ υψηλότερο από όσα παίρνει στην Ρόμα, σχεδόν τα διπλάσια. Τώρα οι δύο σύλλογοι θα πρέπει να συμφωνήσουν", σχολίασε για την υπόθεση Μανωλά.

Photo Credits: AP Photo/Amel Emric

News 24/7

24MEDIA NETWORK