Ωμές και μεγάλες αλήθειες από τον Ρούντιγκερ για το ρατσισμό

O Αντόνιο Ρούντιγκερ υποφέρει από τα ρατσιστικά φαινόμενα στα γήπεδα της Ιταλίας και λέει αλήθειες που πονάνε τόσο για το φαινόμενο όσο και τις υποκριτικές αντιδράσεις για το ζήτημα.

Roma's Antonio Rüdiger, right, and Viktoria Pilsen's Michael Krmenik vie for the ball during the Europa League group E soccer match between Roma and Viktoria Pilsen, in Rome's Olympic stadium, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Antonio Rüdiger, right, and Viktoria Pilsen's Michael Krmenik vie for the ball during the Europa League group E soccer match between Roma and Viktoria Pilsen, in Rome's Olympic stadium, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Tα έχει δει...όλα με τα κρούσματα ρατσισμού στα γήπεδα της Ιταλίας ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Πρόσφατα στο ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ της Ρόμα και τη Λάτσιο ο Γερμανός αμυντικός των "τζιαολορόσσι" έγινε αποδέκτης ρατσιστικών ύβρεων και όπως τόνισε στην εφημερίδα "Bild" αυτό δεν ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά.

"Περαστατικά όπως αυτό συμβαίνουν πια πάρα πολύ συχνά στην Ιταλία. Κάτι πρέπει να γίνει. Και από τη στιγμή που δεν δρα η ιταλική ομοσπονδία σαν καθ' ύλην αρμόδια, θα πρέπει να δράσει η FIFA. Ωραίες αυτές οι εκσρατείας με τα "no racism" πανό αλλά καλό θα ήταν να γίνει και κάτι συγκεκριμένο" τόνισε ο Ρούντιγκερ.

Και συμπλήρωσε: "Ξέρετε, είναι εύκολο άνθρωποι που δεν έχουν το ίδιο χρώμα με μένα να μου λένε" μείνε ήρεμος, μην ακούς". Τα πράγματα όμως δεν αλλάζουν έτσι".

Πως να του δώσεις άδικο...

Photo Credit: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK