ΧΑΜΟΣ μεταξύ Τότι και Σπαλέτι και "κράξιμο" στη συνέντευξη Τύπου

Φραντσέσκο Τότι και Λουτσιάνο Σπαλέτι τσακώθηκαν ξανά μετά από την ισοπαλία της Ρόμα με την Αταλάντα και το γκολ που σημείωσε ο εμβληματικός αρχηγός των "τζιαλορόσι". Επίθεση του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου!

ΧΑΜΟΣ μεταξύ Τότι και Σπαλέτι και "κράξιμο" στη συνέντευξη Τύπου
Τότι-Ρόμα

Λίγα λεπτά μετά από την επίτευξη του 301ου τέρματος στην καριέρα του, ο Φραντσέσκο Τότι τσακώθηκε ξανά με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, επιβεβαιώνοντας το ψυχροπολεμικό κλίμα των δύο αντρών, μετά από την προσωρινή ανακωχή των προηγουμένων μηνών.

Το γκολ του καπιτάνο, το 301ο στη Serie A, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) για τη Ρόμα στην έδρα της Αταλάντα, ωστόσο κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο και πριν μπει στα αποδυτήρια, είχε έντονο καυγά με τον προπονητή του, μπροστά στα μάτια αρκετών αυτόπτων μαρτύρων.

Ο λόγος του καυγά δεν έγινε γνωστός, ο Σπαλέτι, πάντως, μπήκε με μεγάλο εκνευρισμό στα αποδυτήρια μετά από το τέλος του αγώνα κι ενώ είχε ήδη τσακωθεί με τον Τότι.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι, μάλιστα, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου. "Ο Τότι δεν έσωσε τίποτα, το παιχνίδι έσωσε την ομάδα. Εκείνος απλά σούταρε στο τέρμα όπως κι άλλες φορές, έπιασε ένα καλό σουτ. Εάν έκανε τρία, θα βάζαμε τρία. Προετοιμάστηκε καλά, σημείωσε ένα σημαντικό γκολ και μας έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε τον αγώνα. Αποτελεί μέλος της ομάδας και κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει όλη η ομάδα".

Ακολούθησε η επίθεση του Σπαλέτι: "Αυτό το γκολ ο Τότι θα το βάζει και σε τρία χρόνια, όμως υπάρχουν άλλα πράγματα που δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Εάν δουλέψετε λίγο, θα δείτε τι μπορεί να βρείτε".

Τον Φεβρουάριο, ο Τότι είχε δώσει συνέντευξη στην οποία είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του προπονητή του διότι δεν τον χρησιμοποιεί τη φετινή σεζόν, με τον Σπαλέτι να τον διώχνει από την προπόνηση την επομένη της μετάδοσης του βίντεο.

Με την παρέμβαση της διοίκησης και μετά από συνάντηση των δύο αντρών, κηρύχθηκε μία άτυπη ανακωχή, με το τέλος της σεζόν να χρησιμοποιήσει ως πλατφόρμα για ένα φιλικό διαζύγιο έστω και με δανεισμό του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Η νέα κόντρα των δύο, όμως, ίσως πυροδοτήσει άμεσες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έδιωξε τον Τότι ο Σπαλέτι
Ο Τότι έβγαλε στη... σέντρα τον Σπαλέτι
Συγκλονιστικές στιγμές στο "Ολίμπικο": Δάκρυσε ο Τότι
33η αγ.: Στο +9 η Γιουβέντους, ο Τότι έσωσε τη Ρόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK