Χάθηκε η μπάλα στην γκολάρα της Ρόμα

Ένα από τα ομορφότερα γκολ της φετινής σεζόν πέτυχε η Ρόμα κόντρα στην Σασουόλο, με τους Περότι και Σικ να... κρύβουν τη μπάλα και τον Πελεγκρίνι να τη στέλνει στα δίχτυα (VIDEO).

In this Tuesday, Feb. 2, 2016 file photo, Sassuolo's Paolo Cannavaro, right, vies for the ball with Roma's Radja Nainggolan, during a Serie A soccer match in Reggio Emilia, Italy. Paolo Cannavaro will quit soccer after this weekend and join his brother on the technical staff at Chinese club Guangzhou Evergrande. (AP Photo/Marco Vasini)
Paolo Cannavaro Radja Nainggolan AP IMAGES

Μπαίνοντας φουριόζα, η Ρόμα πίεσε πολύ την άμυνα της Σασουόλο στο Ολίμπικο και κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 31ο λεπτό με τον ΛορέντσοΠελεγκρίνι.

Προτού όμως η μπάλα φτάσει στα πόδια του Ιταλού μέσου, οι Περότι και Σικ συνεργάστηκαν πανέμορφα, με τον τελευταίο να την αφήνει για τον Πελεγκρίνι.

Δυστυχώς για τους γηπεδούχους ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους! Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κενούς χώρους και ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 στο 78' με τον Μισιρόλι.

Δείτε την εντυπωσιακή φάση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK