Χολέμπας: "Διψασμένος να κερδίσω τρόπαια"

Ο Χοσέ Χολέμπας παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρόμα, με τον παίκτη να δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στην ιταλική ομάδα, αλλά και έτοιμος να παλέψει για το πρωτάθλημα. Διαβάστε τι αποκάλυψε για τη σχέση του με Μανωλά, Τοροσίδη, αλλά και για το λόγο που σταμάτησε για κάποιο διάστημα το ποδόσφαιρο στα 18 του.

Χολέμπας: "Διψασμένος να κερδίσω τρόπαια"

Η Ρόμα παρουσίασε και επίσημα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Χοσέ Χολέμπας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας. Το νούμερο "25" επέλεξε να φοράει στη φανέλα του για τη φετινή σεζόν:

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα κι άλλες προσφορές, αλλά αποφάσισα να έρθω στη Ρόμα γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη".

Χολέμπας: "Διψασμένος να κερδίσω τρόπαια"

Ο αριστερός μπακ των Ρωμαίων μάλιστα, αποκάλυψε πως στα 18 του, σταμάτησε για ένα διάστημα το ποδόσφαιρο: "Σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ήμουν 18 χρονών. Είχα πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, όπως το να προσέχω την κόρη μου. Ξεκίνησα να παίζω πάλι όταν είχα μεγαλώσει κάπως και τώρα είμαι ήδη 30, αλλά είμαι διψασμένος να κερδίσω τρόπαια".

Όσο για τους στόχους της νέας σεζόν, σχολίασε: "Όλοι θέλουμε να πάρουμε το Σκουντέτο. Η ομάδα δείχνει πολύ καλή. Αν το πιστέψουμε και παλέψουμε σκληρά, μπορούμε να το κάνουμε".

Για το ποια είναι ακριβώς η θέση του στο γήπεδο: "Η φυσική μου θέση είναι αριστερό μπακ, αλλά μπορώ να παίξω και πιο μπροστά. Όπου με βάλει ο κόουτς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Χολέμπας: "Διψασμένος να κερδίσω τρόπαια"

Για τη σχέση του με τους άλλους δύο Έλληνες της Ρόμα, Μανωλά και Τοροσίδη: "Σίγουρα μου κάνει καλό που είναι κι άλλοι Έλληνες στην ομάδα. Και είναι θετικό το γεγονός πως με τον Τοροσίδη και τον Μανωλά έχουμε παίξει αρκετό καιρό μαζί στην Εθνική, οπότε γνωριζόμαστε αρκετά καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK