Ο Κασάνο έστησε τον πρόεδρο και δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Κάθεται πάνω στο συμβόλαιο των 700.000 ευρώ ο Αντόνιο Κασάνο.

Ο Κασάνο έστησε τον πρόεδρο και δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντόνιο Κασάνο είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους λύσης της συνεργασίας του. Ο Ιταλός επιθετικός ωστόσο δεν έδωσε... σημεία ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ο "Fantantonio" αποφάσισε να μην εμφανιστεί στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί και ο Φερέρο έμεινε να τον περιμένει για κάμποση ώρα χωρίς να έχει λάβει κάποια ειδοποίηση. Με αποτέλεσμα να μην υπάρξει εξέλιξη.

Ο Κασάνο έχει συμβόλαιο με τους "μπλουτσερκιάτι" ως το καλοκαίρι του 2017 και δείχνει διάθεση ν' αποχωρήσει χωρίς ν' αποζημιωθεί. Τα 700.000 ευρώ που πρόκειται να λάβει για τον επόμενο χρόνο είναι πολλά για να τ' απαρνηθεί και προς το παρόν κάνει τερτίπια, αν και ξέρει πως δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Τζιαμπάολο.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ