Ο Σαμαράς "κόπηκε" στα ιατρικά της Σαμπντόρια

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Σαμπντόρια με τις εξετάσεις του.

Ο Σαμαράς "κόπηκε" στα ιατρικά της Σαμπντόρια

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαμπντόρια, αφού δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο διεθνής άσος είχε βρεθεί την Τρίτη στη Βίλα Στούαρτ της Ρώμης για τους απαραίτητους ελέγχους, οι οποίοι διήρκεσαν περισσότερο από το αναμενόμενο. Όταν αποχώρησε αργά το απόγευμα, έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Βάλτερ Τζένγκα θα λάμβανε την απόφασή της την επόμενη ημέρα.

Τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν την προηγούμενη χρονιά τον έχουν φέρει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, με συνέπεια να μην πείσει τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ συν μπόνους, ωστόσο απέμεινε ο ιατρικός έλεγχος.

Ο 30χρονος επιθετικός θα αναζητήσει πλέον αλλού την τύχη του και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού, στο MLS.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα