Ο Σαμαράς περνάει από ιατρικά στη Σαμπντόρια

Ο Γιώργος Σαμαράς περνάει από ιατρικές εξετάσεις στη Σαμπντόρια και υπογράφει. Δείτε το συμβόλαιό του.

Ένα βήμα πριν από την υπογραφή του στη Σαμπντόρια βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις στη Γένοβα.

Ο Έλληνας διεθνής έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ και μετά από αναζήτηση λίγων εβδομάδων βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο ιταλικός σύλλογος αναζητούσε αντικαταστάτες των Στέφανο Οκάκα και Γκονσάλο Μπερχέσιο για την επιθετική γραμμή και ο 30χρονος φορ αποτέλεσε την επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας, Βάλτερ Τζένγκα.

 

Ο Σαμαράς έφτασε στη Βίλα Στούαρτ το μεσημέρι και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του που θα του αποφέρει 750.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους για κάθε έτος στο "Μαράσι".

Οι "μπλουτσερκιάτι" θα είναι η 6η ομάδα του διεθνή επιθετικού στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Η αρχή έγινε στη Χέρενφεν, όπου ανήκε από το 2000 (μετακινήθηκε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ) αλλά αγωνίστηκε επαγγελματικά από το 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2006.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι περίπου 8.000.000 ευρώ, ο δανεισμός του στην Σέλτικ το 2008 που έγινε μεταγραφή και το 2014 η μετακόμισή του στη Γουέστ Μπρομ. Τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη, ωστόσο αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω προβλημάτων υγείας.