Στη Σαμπντόρια ο Χριστοδουλόπουλος

Τρίτη ιταλική ομάδα μέσα σε τρία χρόνια για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα παίξει για τον επόμενο χρόνο στη Σαμπντόρια.

Στη Σαμπντόρια ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει φτιάξει καλό όνομα στην Ιταλία και γι' αυτό κάνει ένα βήμα τη φορά. Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδιος ο Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τη Σαμπντόρια, η οποία για χάρη του έστειλε στη Βερόνα τον Πολωνό εξτρέμ Πάβελ Βτζόλεκ.

Ο "Lazaros" θα παίξει για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα της Γένοβας και τον επόμενο χρόνο η παρουσία του θα επανεξεταστεί. Η "Ντόρια" έχει εξασφαλίσει οψιόν αγοράς, ως εκ τούτου θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θέλει να τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή.

Στη Σαμπντόρια ο Χριστοδουλόπουλος
Χριστοδουλόπουλος Σαμπντόρια

Ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε για την Ιταλία τον Ιανουάριο του 2013 και από τότε έχει παίξει σε Μπολόνια και Βερόνα. Το καλοκαίρι του 2014 η Ελλάς είχε ξοδέψει κοντά στο 1,5 εκατομμύριο για να τον κάνει δικό της.

Στη Σαμπντόρια θα μπορούσε να είναι συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά υπήρξε αναδίπλωση λόγω ιατρικών και το προχωρημένο φλερτ δεν προχώρησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK