2η αγ.: Ο Καγεχόν "σκότωσε" τη Μίλαν, η παράδοση δεν έσπασε για τη Γιουβέντους

Μία ανατροπή, δύο αποβολές, έξι γκολ και η Νάπολι νικήτρια στο μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Serie A με αντίπαλο τη Μίλαν. Η Γιουβέντους έφυγε νικηφόρα από τη Ρώμη και έκανε το δύο στα δύο στην κατά τα άλλα δύσκολη εκκίνηση της σεζόν στη Serie A.

2η αγ.: Ο Καγεχόν "σκότωσε" τη Μίλαν, η παράδοση δεν έσπασε για τη Γιουβέντους
Νάπολι

Η Νάπολι σημείωσε την πρώτη νίκη της σεζόν ( 4-2) στο πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν, ωστόσο χρειάστηκε ξανά να επιτάξει την επίθεση, διότι η άμυνα ήταν δυσλειτουργική. Η Μίλαν κατόρθωσε να κάνει ντέρμπι ένα παιχνίδι όπου είχε ελάχιστα να επιδείξει, αλλά στο τέλος απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Οι "παρτενοπέι" είχαν τον απόλυτο έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και μπορεί να δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αρχικά, όταν ο Ινιάτζιο Αμπάτε έχασε το... άχαστο, αφυπνίστηκαν κι έβαλαν μπροστά τη μηχανή. Ο Αρκάντιους Μίλικ ντύθηκε... Γκονσάλο Ιγκουαΐν και με δύο γκολ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είχε σώσει ουκ ολίγες φορές τους "ροσονέρι" από μεγαλύτερο σκορ, στερώντας από τον Ντρις Μέρτενς το γκολ που δικαιούτο βάσει της απόδοσής του.

2η αγ.: Ο Καγεχόν "σκότωσε" τη Μίλαν, η παράδοση δεν έσπασε για τη Γιουβέντους
Σούσο-Μίλαν

Το ημίχρονο ήρθε ως λύτρωση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι, όμως, μπήκαν... μεταμορφωμένοι στο 2ο μέρος. Ο Εμπάιγ Νιάνγκ στο 51' και ο Σούσο στο 55' εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων και ισοφάρισαν για την ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα. Ο Μαουρίτζιο Σάρι έριξε στον αγώνα τον Πιότρ Ζιελίνσκι κι ένα λεπτό αργότερα βρήκε το γκολ, όταν μετά από νέα επέμβαση του Ντοναρούμα, ο Χοσέ Καγεχόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η αντίδραση της Μίλαν, πλην των ντεμπούτων του Χοσέ Σόσα και του Τζιανλούκα Λαπαντούλα, περιελάμβανε πολλά νεύρα και καθόλου μυαλό, με συνέπεια πρώτα ο Γιουράι Κούτσκα και στη συνέχεια ο Νιάνγκ να αποβληθούν με δύο κίτρινες κάρτες. Ο Καγεχόν βρήκε δίχτυα και στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ (89' Κίρικες), Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλάν (73' Ζιελίνσκι), Ζορζίνιο, Χάμσικ, Καγεχόν, Μίλικ, Μέρτενς (78' Ινσίνιε)

Μίλαν (4-3-3): Ντοναρούμα, Αμπάτε (80' Καλάμπρια), Γκόμες, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Κούτσκα, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Σούσο (86' Λαμπαντούλα), Μπάκα (80' Σόσα), Νιάνγκ

2η αγ.: Ο Καγεχόν "σκότωσε" τη Μίλαν, η παράδοση δεν έσπασε για τη Γιουβέντους
Ντιμπάλα-Γιουβέντους-Λάτσιο

Τελευταία φορά που η Λάτσιο νίκησε τη Γιουβέντους σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν το 2003. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία. Αυτή ήταν η ευκαιρία της, με τους "μπιανκονέρι" ακόμα ανέτοιμους, αλλά ούτε τώρα. Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους νταμπλούχους Ιταλίας, που έφυγαν με νίκη 1-0 από το "Ολίμπικο" και συνεχίζουν με επιτυχία την προσπάθεια υπεράσπισης του σκουντέτο. Το έργο τους ήταν δύσκολο, πάντως, αφού το 3-4-3 του Σιμόνε Ιντζάγκι δυσκόλεψε τις επιθέσεις των "μπιανκονέρι".

2η αγ.: Ο Καγεχόν "σκότωσε" τη Μίλαν, η παράδοση δεν έσπασε για τη Γιουβέντους

Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές στιγμές, αλλά τόσο ο Τζιόρτζιο Μαρκέτι όσο και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κρατούσαν μάλλον με άνεση το μηδέν στις εστίες τους. Μέχρι το 66ο λεπτό, όταν μία καταπληκτική κίνηση του Πάουλο Ντιμπάλα και ένα κοντινό πλασέ του Σάμι Κεντίρα έγραψαν το 1-0 για τη "γηραιά κυρία". Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μόλις είχε ρίξει στον αγώνα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ στο 88' έδωσε το ντεμπούτο στην έτερη μεγάλη μεταγραφή του συλλόγου, τον (ανέτοιμο ακόμα) Μίραλεμ Πιάνιτς.

Λάτσιο (3-4-3): Μαρκέτι, Μπάστος, Ντε Φράι, Ράντου, Μπάστα (72' Τζόρτζεβιτς), Παρόλο, Μπίγλια, Λουκάκου (63' Πατρίκ), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Λούλιτς (59' Μιλίνκοβιτς Σάβιτς)

Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Μπενατιά, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Άλβες (73' Λίχτσταϊνερ), Κεντίρα, Λεμινά, Ασαμόα, Σάντρο, Μάντζουκιτς (65' Ιγκουαΐν), Ντιμπάλα (88' Πιάνιτς)

Σε ρυθμούς twitter

2η αγ.: Ο Καγεχόν "σκότωσε" τη Μίλαν, η παράδοση δεν έσπασε για τη Γιουβέντους

# Ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα του αγώνα και πανό υποστήριξης στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων του σεισμού στην Ιταλία που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

19:00 Λάτσιο - Γιουβέντους 0-1

(66' Κεντίρα)

21:45 Νάπολι - Μίλαν 4-2

(18', 33' Μίλικ, 74', 90+3' Καγεχόν - 51' Νιάνγκ, 55' Σούσο)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

19:00 Ίντερ - Παλέρμο

21:45 Κάλιαρι - Ρόμα

21:45 Κροτόνε - Τζένοα

21:45 Φιορεντίνα - Κιέβο

21:45 Σαμπντόρια - Αταλάντα

21:45 Σασουόλο - Πεσκάρα

21:45 Τορίνο - Μπολόνια

21:45 Ουντινέζε - Έμπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Serie A 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK