"Σκότωσε" την Μίλαν και απέκτησε πίτσα με το όνομά του!

Ο γκολκίπερ Αντρέα Μπρινιόλι έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο με το γκολ που πέτυχε στο φινάλε του αγώνα με την Μίλαν και μία πιτσαρία την τίμησε και με το... παραπάνω (PHOTO).

"Σκότωσε" την Μίλαν και απέκτησε πίτσα με το όνομά του!

Μέχρι πρότινος η ομάδα της Μπενεβέντο ήταν αναγνωρίσιμη σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αφού με ρεκόρ 0 νίκες, 0 ισοπαλίες και 14 ήττες ήταν η μοναδική σε όλη την Ευρώπη που δεν είχε καταφέρει να μαζέψει έστω έναν βαθμό στο εγχώριο πρωτάθλημά της.

Εδώ και δύο 24ωρα όμως αυτό δεν ισχύει αφού η ομάδα του Ντε Τζέρμπι έκανε την έκπληξη της χρονιάς κόντρα στην Μίλαν (στο ντεμπούτο του Γκατούζο στον πάγκο των "ροσονέρι"), ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 95ο λεπτό με σκόρερ τον... τερματοφύλακάς της, Αντρέα Μπρινιόλι.

Ο δανεικός από την Γιουβέντους τερματοφύλακας νίκησε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με άπιαστη κεφαλιά και τώρα έρχεται να "εξαργυρώσει" ηθικά το επίτευγμά του, αφού μία πιτσαρία της πόλης σκέφτηκε να τον τιμήσει.

Πρόκειται για την πιτσαρία "Verace", της οποίας ο 26χρονος Ιταλός πορτιέρε είναι πελάτης, με τους ανθρώπους του καταστήματος να ανακοινώνουν πως έδωσαν το όνομά του σε μία νέα πίτσα που εμπνεύστηκαν, η οποία περιλαμβάνει σπέσιαλ σάλτσες και χάμπουργκερ μεταξύ άλλων...

"Σκότωσε" την Μίλαν και απέκτησε πίτσα με το όνομά του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK