Σπαλέτι, η Ίλαρι Μπλάζι σε γυρεύει!

Special δώρο γενεθλίων: Μία ημέρα πριν ο Φραντσέσκο Τότι γιορτάσει τα 40 χρόνια ζωής του, η σύζυγός του, Ίλαρι Μπλάζι, παίζει φουλ επίθεση κατά του Λουτσιάνο Σπαλέτι με συνέντευξή της στην "Gazzetta dello Sport". "Είναι μικρός άνδρας", δηλώνει μεταξύ άλλων!

Σπαλέτι, η Ίλαρι Μπλάζι σε γυρεύει!

Η ηρεμία αποτελεί άγνωστη λέξη για την Ρόμα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και τις τελευταίες ώρες επικρατεί αναβρασμός στην Τριγκόρια! Μία ημέρα μετά την ήττα στο Τορίνο από την τοπική ομάδα όπου ο Φραντσέσκο Τότι πανηγύρισε το 250ο του γκολ στη Serie και παραμονή των 40ων γενεθλίων του, η σύζυγός του Ίλαρι Μπλάζι φρόντισε να "βάλει φωτιά" στο στρατόπεδο των Ρωμαίων, υποστηρίζοντας ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι καταστρέφει τον "καπιτάνο" λειτουργώντας ως μικρός άνθρωπος!

"Δεν ξέρω τίποτα από ποδόσφαιρο αλλά όλη η κατάσταση ήταν σουρεαλιστική. Ήταν σαν επιστημονική φαντασία, δνε μπορούσα να το πιστέψω. Τον έδιωξαν από το ίδιο του το σπίτι. Δεν κάνεις κάτι τέτοιο. Όμως οι οπαδοί δεν τον εγκατέλειψαν", δήλωσε αρχικά στην "Gazzetta dello Sport" το πανέμορφο μοντέλο, αναφερόμενη στο περίφημο συμβάν του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο Σπαλέτι άφησε εκτός αποστολής τον Τότι από το ματς με την Παλέρμο μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για "έλλειψη σεβασμού" προ το πρόσωπό του.

Σπαλέτι, η Ίλαρι Μπλάζι σε γυρεύει!

Και συνέχισε την μετωπική της επίθεση στον προπονητή των "τζαλορόσι": "Οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις είναι συζητήσιμεες, αλλά δεν θα μιλήσω για αυτό. Έχω να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο, για το άτομο.

Δεν κριτικάρω αθλητικές αποφάσεις, κριτικάρω την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο Σπαλέτι ενήργησε ως μικρός άνδρας. Αυτή είναι η αλήθεια. Τελεία και παύλα. Το μόνο που είχε ζητήσει ο Φραντσέσκο -μέσω της συνέντευξης που το προκάλεσε όλο αυτό- ήταν σεβασμός και ήταν σωστός.

Σπαλέτι, η Ίλαρι Μπλάζι σε γυρεύει!

Εκείνη την περίοδο δεν αντιμετωπιζόταν με σεβασμό. Υπάρχει ένας τρόπος που πρέπει να συμπεριφέρεσαι όταν ένας άνθρωπος περνάει μία δύσκολη περίοδο. Ο Σπαλέτι θα μπορούσε να τον είχε μεταχειριστεί λίγο πιο διαφορετικά, με ευαισθησία. Κρίνω με βάση αυτό τους ανθρώπους, οπότε του βάζω χαμηλό βαθμό".

Ο Φραντσέσκο Τότι αναμένεται το καλοκαίρι του 2017 είτε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια είτε να αποχωρήσει από την Ρόμα, με την Ίλαρι Μπλάζι να δίνει μάλιστα μία ακόμα "είδηση", δηλώνοντας πως σε περίπτωση που θελήσει να συνεχίσει στο εξωτερικό, θα ακολουθήσει με χαρά τον αγαπημένο της.

Σπαλέτι, η Ίλαρι Μπλάζι σε γυρεύει!

"Ο Φραντσέσκο πλησιάζει περισσότερο προς το τέλος εποχής. Φτάνουμε στο τέλος της γραμμής. Όχι μόνο επειδή πλησιάζει το τέλος της καριέρας του, αν δεν αποσυρθεί αυτή τη σεζόν θα είναι την επόμενη, αλλά επίσης επειδή πρόκειται για το ξεκίνημα μίας νέας ζωής

Το αν θα αποχωρήσει το 2018 εξαρτάται από τον Φραντσέσκο. Είναι έξυπνος άνδρας. Εάν αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό, θα τον ακολουθήσω. Δεν έχει σημασία αν μετακινηθώ στις ΗΠΑ ή στην Σαουδική Αραβία, επειδή θα είναι για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK