11η αγ: Η Μίλαν υπέταξε τη Λάτσιο, κορυφή η Φιορεντίνα

Ένα αποτέλεσμα από τα... παλιά για τη Μίλαν που επιβλήθηκε 3-1 της Λάτσιο στη Ρώμη. Η Φιορεντίνα ανέκτησε την πρωτοπορία στη Serie A μετά από την άνετη επικράτηση επί της Φροζινόνε. Η Νάπολι έχασε την ευκαιρία να πιάσει τους "βιόλα", αφού έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία με την Τζένοα.

11η αγ: Η Μίλαν υπέταξε τη Λάτσιο, κορυφή η Φιορεντίνα
Μπερτολάτσι-Μίλαν

Η Μίλαν δείχνει σημάδια ζωής σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη και πιο σημαντική, με 3-1 επί της Λάτσιο μέσα στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, με συνέπεια να την προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα και δειλά δειλά να κάνει όνειρα για Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από την ήττα κόντρα στην Αταλάντα, η οποία είχε πλησιάσει στον βαθμό, αλλά οι απώλειες Νάπολι και Σασουόλο έδιναν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο. Δεν έδειξαν την απαιτούμενη διάθεση, όμως, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερες ευκαιρίες και να φτάνουν στο γκολ με τον Αντρέα Μπερτολάτσι. Ο σκόρερ αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού, ενώ ο Αλέσιο Τσέρτσι είχε δοκάρι σε ένα ημίχρονο γεμάτο Μίλαν.

11η αγ: Η Μίλαν υπέταξε τη Λάτσιο, κορυφή η Φιορεντίνα
Μποναβεντούρα-Μίλαν-Λάτσιο

Κάπως έτσι άρχισε και το 2ο ημίχρονο. Στο 51', ο Άλεξ έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση με τον Γιουράι Κούτσκα και τη θέση του πήρε ο Φιλίπ Μεξές. Ο Γάλλος έπιασε κεφαλιά στο 53' μετά από σέντρα του Τζιάκομο Μποναβεντούρα και έγραψε το 2-0 κάτω από αποδοκιμασίες των γηπεδούχων, που τον είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια ως παίκτη της Ρόμα και "αιώνιο εχθρό". Μία καλή ευκαιρία του Σέναντ Λούλιτς (απέκρουσε ο 16χρονος Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα που συνέχισε κάτω από τα δοκάρια) πέρασε ανεκμετάλλευτη και μία ασίστ ακόμα του Μποναβεντούρα έφερε το 3-0 του Κάρλος Μπάκα στο 79'. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ρικάρντο Κίσνα, αλλά ήταν αργά.

Λάτσιο (4-2-3-1): Μαρκέτι, Μπάστα, Μαουρίσιο, Χεντιλέτι, Λούλιτς, Ονάζι (46' Κατάλντι), Μπίγλια, Καντρέβα (63' Κίσνα), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (71' Μάτρι), Άντερσον, Κλόζε

Μίλαν (4-3-3): Ντοναρούμα, Ντε Σίλιο, Άλεξ (51' Μεξές), Ρομανιόλι, Αντονέλι, Κούτσκα, Μοντολίβο, Μπερτολάτσι (35' Πόλι), Τσέρτσι (81' Χόντα), Μπάκα, Μποναβεντούρα

11η αγ: Η Μίλαν υπέταξε τη Λάτσιο, κορυφή η Φιορεντίνα
Σουάρεθ-Μπαμπακάρ-Φιορεντίνα

Με μεγάλη άνεση, η Φιορεντίνα συνέτριψε με 4-1 τη Φροζινόνε στο "Αρτέμιο Φράνκι" και επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A μετά από 11 αγωνιστικές. Όλα στο παιχνίδι τελείωσαν μέσα σε επτά λεπτά. Από το 24' μέχρι και το 31' η ομάδα του Πάουλο Σόουζα σκόραρε τρεις φορές και ουσιαστικά εξασφάλισε το "τρίποντο", έστω και αν απέμενε μία ώρα αγώνα ακόμα.

11η αγ: Η Μίλαν υπέταξε τη Λάτσιο, κορυφή η Φιορεντίνα

Με τους Άντε Ρέμπιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες και Κουμά Μπαμπακάρ να βρίσκουν δίχτυα και την κατοχή στο 73,4% για τους γηπεδούχους, τη μεγαλύτερη σε οποιοδήποτε φετινό παιχνίδι της κατηγορίας, οι "νεοφώτιστοι" δεν είχαν τύχη. Όταν δε έγινε και το 4-0 (από τον Μάριο Σουάρεθ δύο λεπτά πριν από το τέλος του1ου ημιχρόνου), τελείωσαν τα πάντα. Στο 2ο μέρος η Φροζινόνε απλώς μείωσε στο 88' με τον Αλεσάντρο Φράρα.

Φιορεντίνα (3-4-2-1): Ταταρουσάνου (71' Λετσερίνι), Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Ρονκάγλια (59' Ρόσι), Ρέμπιτς, Μπάντελι, Σουάρεθ, Πασκουάλ, Φερνάντες, Βαλέρο, Μπαμπακάρ (46' Βερδού)

Φροζινόνε (4-4-1-1): Ζαπίνο, Μ. Τσιοφάνι, Ντιακιτέ, Μπερτοντσίνι, Κρίβελο, Παγκανίνι, Τσιμπσάχ (62' Καρλίνι), Σαμάρκο (75' Γκούχερ), Φράρα, Βέρντε, Ντ. Τσιοφάνι (61' Λόνγκο)

SPORT GENOA NAPOLI HIGUAIN, CALLEJON  FOTO MOSCA
Νάπολι-Τζένοα MOSCA

"Φρένο" στη Νάπολι έβαλε η Τζένοα, η οποία κράτησε τους "παρτενοπεί" στο 0-0 μετά από επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μαουρίτζιο Σάρι είχε επανέλθει για τα καλά στην κούρσα του τίτλου και η ντεφορμέ Τζένοα ήταν το αουτσάιντερ, ωστόσο το παιχνίδι αποδείχθηκε ισορροπημένο. Οι "γκριφόνι" παρατάχθηκαν με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ξανά στον πάγκο, τρεις ημέρες μετά από το αυτογκόλ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του 3-3 με την Τορίνο, ενώ στον πάγκο έμεινε και ο Λορέντζο Ινσίνιε για τους φιλοξενούμενους.

Napoli's goalkeeper Pepe Reina (L) and forward Gonzalo Higuain during the Italian Serie A soccer match Genoa Cfc vs Ssc Napoli at Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, 1 November 2015 ANSA/SIMONE ARVEDA
Ιγκουαΐν-Νάπολι ANSA

Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές, με τους Ναπολιτάνους να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές και να φωνάζουν δικαίως για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε τράβηγμα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Η είσοδος του Ινσίνιε και του Μανόλο Γκαμπιαντίνι δεν έφερε αποτέλεσμα για τη Νάπολι, η οποία περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας και έχασε την ευκαιρία να πιάσει Φιορεντίνα και Ίντερ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τζένοα (3-4-3): Περίν, Μουνιός (35' Ίτσο), Μπουρδίσο, Ανσάλντι, Φιγκέιρας, Τζεμαϊλί (45' Εντσάμ), Κόστα, Ρινκόν (72' Σισοκό), Λασάλτ, Παβολέτι, Περότι

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλάν (82' Λόπεθ), Ζορζίνιο, Χάμσικ, Καγεχόν (67' Γκαμπιαντίνι), Ιγκουαΐν, Μέρτενς (57' Ινσίνιε)

Σε ρυθμούς twiter

# Ο τραυματίας Μάριος Οικονόμου έμεινε εκτός αποστολής στη νίκη της Μπολόνια επί της Αταλάντα με 3-0, στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο αντί του απολυθέντος Ντέλιο Ρόσι.

# Ο Ορέστης Καρνέζης κράτησε το μηδέν της εστίας του στη "λευκή" ισοπαλία της Ουντινέζε με την έκπληξη της σεζόν, Σασουόλο, στο "Φρίουλι". Εκτός αποστολής ο τραυματίας Παναγιώτης Κονέ.

# Το ντέρμπι ουραγών μεταξύ Κάρπι και Βερόνα ολοκληρώθηκε δίχως γκολ και τον Βαγγέλη Μόρα βασικό και αναντικατάστατο για τους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

19:00 Γιουβέντους - Τορίνο 2-1

(19' Πογκμπά, 90+3' Κουαδράδο - 51' Μπόβο)

21:45 Ίντερ - Ρόμα 1-0

(31' Μεδέλ)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

13:30 Φιορεντίνα - Φροζινόνε 4-1

(24' Ρέμπιτς, 29' Ροντρίγκες, 31' πέν. Μπάμπατσαρ, 43' Σουάρεθ - 88' Φράρα)

16:00 Μπολόνια - Αταλάντα 3-0

(52' Τζιακερίνι, 58' Ντέστρο, 85' Μπριέντζα)

16:00 Κάρπι - Βερόνα 0-0

16:00 Τζένοα - Νάπολι 0-0

16:00 Ουντινέζε - Σασουόλο 0-0

21:45 Λάτσιο - Μίλαν 1-3

(84' Κίσνα - 25' Μπερτολάτσι, 53' Μεξές, 79' Μπάκα)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

20:00 Κιέβο - Σαμπντόρια

22:00 Παλέρμο - Έμπολι

Οι συνθέσεις και τα videos των υπολοίπων αγώνων

Μπολόνια (4-3-3): Μιράντε, Φεράρι (46' Μαϊέτα), Γκασταλντέλο, Ροσετίνι, Μασινά, Ταϊντέρ, Ντιαβαρά, Ντονσά (61' Μπριέντζα), Μουνιέ (80' Ρίτσο), Ντέστρο, Τζιακιερίνι

Αταλάντα (4-3-3): Σπορτιέλο, Μαζιέλο (46' Τολόι), Στεντάρντο, Παλέτα, Μπελίνι, Καρμόνα, Ντε Ρουν, Κούρτιτς (61' Μοράλες), Ντ' Αλεσάντρο, Ντένις (58' Πινίγια), Γκόμες

Κάρπι (4-3-3): Μπενούσι, Τζακάρντο, Σπόλι (57' Μπούμπνιτς), Ρομανιόλι, Σίλβα, Μπιάνκο, Λάτσαρι (86' Κοφί), Μαρόνε, Μάτος, Λαζάνια (75' Βίλτσεκ), Ντι Γκαούντιο

Βερόνα (4-3-3): Ραφαέλ, Πιζάνο, Μάρκες (59' Χελάντερ), Μόρας, Σουπραγέν, Ιονίτσα (85' Ματουζαλέμ), Γκρέκο, Χάλφρεντσον, Σάλα (79' Σιλιγκάρντι), Πατσίνι, Γκόμες

Ουντινέζε (3-5-2): Καρνέζης, Γουαγκέ, Ντανίλο, Φελίπε, Εντενίλσον, Μπαντού, Λόντι, Φερνάντες, Αντνάν (67' Γουιντμέρ), Τερό (74' Αγκίρε), Ντι Νατάλε (67' Πέριτσα)

Σασουόλο (4-3-3): Κονσίλι, Βερσάλικο, Τερανόβα (80' Αριάουντο), Ατσέρμπι, Λόνγκι (63' Γκάτσολα), Μπιοντίνι, Μισιρόλι, Ντάνκαν, Μπεράρντι, Ντεφρέλ, Φλόρο Φλόρες (57' Πολιτάνο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία και τα στατιστικά της Serie A 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK