Στο αντίο του Τότι, έλαμψε ο...Περότι

Ο Φραντσέσκο Τότι αποχαιρέτησε το Ολίμπικο στο παιχνίδι με την Τζένοα αλλά ο Ντιέγκο Περότι ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στέλνοντας τη Ρόμα κατευθείαν στους ομίλους του CHL.

Roma's Francesco Totti prepares to shoot during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti prepares to shoot during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Oλα τα βλέμματα ήταν αρχικά στραμμένα στον πάγκο της Ρόμα. Τι τιμώμενο πρόσωπο, ο Φραντσέσκο Τότι, δεν θα μπορούσε φυσικά να παίξει από την αρχή στα 41 του αλλά κάτι η επιθυμία του κόσμου, κάτι το 1-1, ανάγκασε τον Σπαλέτι να τον σηκώσει νωρίς.

Οταν μπήκε το ματς στο 54', σείστηκε το γήπεδο, γεγονός απολύτως φυσιολογικό. Στο 74' ο Ντε Ρόσι σκόραρε το 2-1 σε μία φάση μάλιστα στην οποία έκλεψε το σουτ του γκολ από τον καπιτάνο αλλά η Τζένοα ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα.

Τη λύση δεν την έδωσε τελικά ο Τότι αλλά ο... Περότι με το γκολ που πέτυχε στο 90' λυτρώνοντας τον προπονητή και τη διοίκηση. Στο σφύριγμα της λήξς το βλέμμα του Τότι έμοιαζε χαμένο, ίσως να μην μπορούσε να πιστέψει και ο ίδιος ότι είχε φτάσει στο τέλος. Πλην όμως, ο χρόνος είναι αμείλικτος...

Στη Γένοβα, η Νάπολι νίκησε 4-2 τη Σαμπντόρια αλλά η γκέλα που περίμενε στη Ρώμη για να αρπάξει τη δεύτερη θέση από τη Ρόμα (μαζί και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) δεν ήρθε ποτέ. Τα προκριματικά πλέον είναι γεγονός για τους "παρτενοπέι".

Photo Credit: AP Photo/Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK