Ταετσαουμπόλ: "Σε 3-4 εβδομάδες τελειώνει το deal"

Ο εκπρόσωπος του επενδυτικού fund, Μπι Ταετσαουμπόλ αποκάλυψε πως η συμφωνία για την οριστική μεταβίβαση των μετοχών της Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους ενδιαφερόμενους επενδυτές πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 3-4 εβδομάδες.

Ταετσαουμπόλ: "Σε 3-4 εβδομάδες τελειώνει το deal"

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας, καθώς ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήρθε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του επενδυτικού fund, Μπι Ταετσαουμπόλ, για τη μεταβίβαση του 49% των μετοχών του.

Ο Ταϊλανδός broker, με δηλώσεις του, αποκάλυψε πως το deal πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μηνα.

"Η συμφωνία με την Μίλαν πρέπει να ολοκληρωθεί σε 3 με 4 εβδομάδες", αποκάλυψε στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης.

"Συζητάμε τα νομικά θέματα με τους δικηγόρους μας. Από τη στιγμή που η συμφωνία επισφραγιστεί, θα ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα νικήτρια.

Δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες ακόμα, καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί το deal. Είμαστε στη φάση των διαπραγματεύσεων".

Όσον αφορά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως θα έχει συνάντηση με ένα επενδυτικό γκρουπ από την Κίνα, όμως η εταιρία του Ιταλού παράγοντα με ανακοίνωσή της αρνήθηκε τα εν λόγω σενάρια. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", ο Μπερλουσκόνι συνάντησε δύο φορές τον μάνατζερ που εκπροσωπεί το Κινεζικό fund.

Διαβάστε ακόμα:

Οι λεπτομέρειες της καταρχήν συμφωνίας μεταξύ Μπερλουσκόνι - Ταετσαουμπόλ

Έγινε το ραντεβού: Αλλάζει σελίδα η Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK