Τweet-μαχαιριά της Ίντερ για την Γιουβέντους!

Λίγη μόλις ώρα μετά τον χαμένο τελικό στο Κάρντιφ και τη βαριά ήττα με 4-1 από την Ρεάλ, ένα τιτίβισμα από την επίσημη Ίντερ ήρθε να ρίξει και άλλο αλάτι στην πληγή της Γιουβέντους.

Real Madrid's Sergio Ramos, right, challenges Juventus' Paulo Dybala during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Sergio Ramos, right, challenges Juventus' Paulo Dybala during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να μιμηθεί την εκπληκτική Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο της σεζόν 2009-2010 που έγραψε ιστορία κατακτώντας το τρεμπλ (νταμπλ στην Ιταλία και Champions League) και το γεγονός αυτό σκόρπισε θλίψη στους οπαδούς της καθώς συνεχίστηκε η κατάρα που την θέλει να αποτυγχάνει συνήθως στους τελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (έχει πλέον 2 κατακτήσεις και 7 χαμένους τελικούς).

Την ώρα πάντως που στο Τορίνο τα "έβαψαν μαύρα" οι αντίπαλοι της Γιουβέντους το χάρηκαν με την ψυχή τους. Χαρακτηριστικο παράδειγμα οι τιφόζι της Ίντερ που έκαναν "πάρτι" στα social media θέλοντας να υπενθυμίσουν πως μόνο εκείνοι έχουν πετύχει τρεμπλ στην Ιταλία, ενώ είναι εντυπωσιακό πως ακόμα και η διοίκηση των "νερατζούρι" δεν έχασε την ευκαιρία να στρίψει με δύναμη το μαχαίρι στο σώμα της λαβωμένης "βέκια σινιόρα".

"Τα συγχαρητήριά μας στην Ρεάλ Μαδρίτης για το 12ο Champions League, ο μοναδικός σύλλογος που κατακτάει το τρόπαιο δύο συνεχόμενες φορές", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα των "νερατζούρι" μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, το οποίο ανέβηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την λήξη του τελικού στο "Millennium" του Κάρντιφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK