Θρύλοι της Μπάγερν αρνούνται να δουλέψουν για τη διοίκηση!

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει Αθλητικό Διευθυντή, αλλά εισπράττει... άκυρα από πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που προσεγγίζει για να τους δώσει τη δουλειά. Βασικός λόγος που αρνούνται οι παίκτες είναι ο Καρλ Χάινζ Ρουμίνιγκε.

Θρύλοι της Μπάγερν αρνούνται να δουλέψουν για τη διοίκηση!
philipp lahm

Φιλίπ Λαμ και Όλιβερ καν αρνούνται να δουλέψουν στην Μπάγερν Μονάχου υπό την παρούσα διοίκηση του Καρλ Χάινζ Ρουμίνιγκε. Οι δύο θρύλοι του βαυαρικού συλλόγου δέχθηκαν πρόταση για να αναλάβουν τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, αλλά αρνήθηκαν αμφότεροι.

Ο πρώην υπεύθυνος της συγκεκριμένης θέσης, Ματίας Σάμερ, αποχώρησε από τη θέση του λόγω προβλημάτων υγείας και από τότε ο Ρουμίνιγκε ψάχνει τον αντικαταστάτη.

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν ευγενικά τη θέση, αλλά τα γερμανικά μίντια υπογραμμίζουν πως τη θέση έχουν αρνηθεί κι άλλοι καταξιωμένοι Αθλητικοί Διευθυντές, μεγάλων ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς... φοβούνται να συνεργαστούν με τον Ρουμίνιγκε.

Διαβάζοντας όλα αυτά ο ισχυρός άνδρας της Μπάγερν μίλησε στα Μέσα, τονίζοντας τα εξής: "Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτά περί φοβίας. Οι νέοι άνθρωποι μόνο να μάθουν μπορούν από μένα και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη που είμαστε έμπειροι."

News 24/7

24MEDIA NETWORK