Τινάζει την μπάνκα για Μαζουακού η Ίντερ

Στις 18 Αυγούστου αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για χάρη της Γουέστ Χαμ, αλλά όπως φαίνεται μόνο ένα χρόνο θα κάτσει στην Αγγλία ο Γάλλος μπακ. Ο λόγος; Η Ίντερ στρώνει στα πόδια του... τρελά λεφτά για τον κάνει δικό της!

Arsenal's Theo Walcott, bottom and West Ham's Arthur Masuaku challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Theo Walcott, bottom and West Ham's Arthur Masuaku challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Σε νέα εποχή περνάει η Ίντερ, ξεκινώντας από τη θέση του προπονητή. Εκεί όπως φαίνεται τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση, με την τελική ανακοίνωση να παραμένει.

Ο Σπαλέτι όμως θα μπει... ορεξάτος και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχοντας στις βασικές μεταγραφικές βλέψεις του και δύο πρώην "ερυθρόλευκους"! Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά και τον Άρτουρ Μαζουακού, που μπορεί να βρεθούν συμπαίκτες στους νέους "νερατζούρι" του Σπαλέτι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως οι Ιταλοί παρακολουθούν καιρό την περίπτωση του 23χρονου και σε περίπτωση που γίνει πρόταση, η συμφωνία μπορεί να ξεπεράσει τα 20-25 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό που αν μη τι άλλο ξεπερνάει κατά πολύ τα 6 εκατομμύρια που είχαν δαπανήσει οι Άγγλοι για να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK