Το πανό που έκανε 60.000 οπαδούς να χειροκροτήσουν!

Ο Λόταρ Ματέους χειροκροτήθηκε θερμά από τους φανς της Ίντερ όμως η στιγμή που σείστηκε το "Meazza" ήταν όταν οι οργανωμένοι έβγαλαν πανό κατά της διοίκησης (PHOTOS).

Το πανό που έκανε 60.000 οπαδούς να χειροκροτήσουν!

Η Ίντερ πραγματοποιεί πολύ άσχημη πορεία και τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά οι οπαδοί της συνεχίζουν να στηρίζουν και τελευταία απόδειξη ήταν η παρουσία περίπου 60.000 ιντερίστι στις εξέδρες του "Meazza" για το ματς της 34ης αγωνιστικής απέναντι στην Νάπολι (νίκη με 1-0 για τους "παρτενοπέι" με το γκολ του Καγεχόν στο 43').

Το πανό που έκανε 60.000 οπαδούς να χειροκροτήσουν!

"Όλα τα λεφτά" πάντως σε αυτό το ματς ήταν το πανό που ύψωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στην Curva Nord και το οποίο έγραφε: "Διοίκηση απολύτως απούσα και στο γήπεδο μισοί άνθρωποι χωρίς υπερηφάνεια και εγωισμό.

Former soccer star Lothar Matthaus waves Inter Milan's supporters prior to the start of the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Former soccer star Lothar Matthaus waves Inter Milan's supporters prior to the start of the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Παρά το γεγονός ότι συμβαίνουν όλα αυτά ακόμα και σήμερα είμαστε 60.000, οι μοναδικοί που τιμούμε την ιστορία μας". Όταν ξεδιπλώθηκε το συγκεκριμένο πανό όλο το γήπεδο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όπως ακριβώς συνέβη και λίγο νωρίτερα με την είσοδο του Λόταρ Ματέους στον αγωνιστικό χώρο για να τιμηθεί με την ιδιότητα του παλαιμάχου άσου της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK