Έτσι "χόρεψε" τους παίκτες της Λάτσιο ο Ναϊνγκολάν

Ο Ρατζά Ναϊγκολάν σφράγισε τη νίκη της Ρόμα στο ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" με την Λάτσιο αλλά η στιγμή που "τρέλανε" τους τιφόζι των "τζαλορόσι" ήταν άλλη. Απολαύστε τον σε VIDEO!

Έτσι "χόρεψε" τους παίκτες της Λάτσιο ο Ναϊνγκολάν

Τα μεγάλα ντέρμπι θέλουν ένταση, πάθος και μπόλικη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά και παίκτες με κλάση και προσωπικότητα και ο Ρατζά Ναϊνγκολάν αντιπροσωπεύει όλα τα παραπάνω.

Αυτό το απέδειξε και κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης μάχης της Ρόμα με την Λάτσιο που βρήκε θριαμβεύτρια την πρώτη με 2-0, με τον Βέλγο διεθνή μέσο όχι μόνο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας με μακρινό ευθύβολο σουτ αλλά να "μαγεύει" τους οπαδούς των "λύκων" με μία ασύλληπτη έμπνευσή του στο 80ο λεπτό.

Έτσι "χόρεψε" τους παίκτες της Λάτσιο ο Ναϊνγκολάν

Τότε που δύο "λατσιάλι" τον καταδίωξαν στη γραμμή του πλαγίου άουτ για να του πάρουν τη μπάλα, με τον Ναϊγκολάν να τους... αδειάζει για να προσφέρει στο κοινό του "Olimpico" μία από τις θεαματικότερες στιγμές στο "Derby della Capitale".

Εξού και ο τίτλος που χρησιμοποίησε η Gazzetta dello Sport για να παρουσιάσει την ενέργειά του: "Ναϊνγκολαν όπως Καφού, τρελή ενέργεια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK