Το συγκινητικό αντίο του Τότι στους οπαδούς της Ρόμα

Ο Φραντσέσκο Τότι επιβεβαίωσε πως το ματς με την Τζένοα θα είναι το τελευταίο του με την Ρόμα, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα!

Το συγκινητικό αντίο του Τότι στους οπαδούς της Ρόμα

Μία λαμπρή καριέρα διάρκειας 25 ετών στην ομάδα της καρδιάς του θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο "Olimpico" κόντρα στην Τζένοα, όμως ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά για την επόμενη ημέρα του Φραντσέσκο Τότι στο χώρο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς.

Ούτε καν ο ίδιος ο καπιτάνο των Ρωμαίων, αν κρίνει κανείς από το ποστάρισμα που έκανε την Πέμπτη (25/5) για το επικείμενο αντίο του στην Ρόμα.

"Ρόμα-Τζένοα 28 Μαΐου 2017, η τελευταία φορά που θα μπορώ να φορέσω τη φανέλα της Ρόμα. Είναι αδύνατο να εκφράσω με λίγες λέξεις όλο εκείνο που αυτά τα χρώματα αντιπροσώπευαν, αντιπροσωπεύουν και θα αντιπροσωπεύουν για μένα. Πάντα.

Αισθάνομαι μόνο ότι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν περνάει: είναι ένα πάθος, το πάθος μου. Είναι τόσο βαθύ που δεν μπορώ να φανταστώ να σταματήσω να το τροφοδοτώ. Ποτέ.

Από τη Δευτέρα είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω. Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση", έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Twitter ο 40χρονος θρύλος των "τζαλορόσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK