To tweet της Μίλαν για την επιστροφή του Κακά "έβαλε φωτιά" στους οπαδούς

Ο Κακά βρίσκεται στο Μιλάνο, η διοίκηση της Μίλαν έσπευσε να το ανακοινώσει με κάθε επισημότητα και τα ιταλικά ΜΜΕ έφτιαξαν ήδη σενάρια συνεργασίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

AC Milan Brazilian forward Kaka celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 29, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan Brazilian forward Kaka celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 29, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Το σπίτι σου είναι όπου είναι η καρδιά σου. Το πρωί της Πέμπτης ο Ρίκι θα έρθει να μας βρει στα γραφεία της Μίλαν", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media η Μίλαν για να κάνει γνωστό το επικείμενο ραντεβού της με τον Βραζιλιάνο άσο και τα ιταλικά ΜΜΕ πήραν την είδηση και την... προχώρησαν.

Αφενός αποκάλυψαν πως το βράδυ της Πέμπτης ο 35χρονος Βραζιλιάνος άσος θα βρεθεί στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" για να δει διά ζώσης το παιχνίδι της ομάδας του Βιτσέντσο Μοντέλα απέναντι στην Αούστρια Βιέννης για τους ομίλους του Europa League και αφετέρου άφησαν να εννοηθεί πως ο Κακά θα αναλάβει δράση στους "ροσονέρι".

Πώς; Ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτός σε προτάσεις και τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται η νέα διοίκηση να του προτείνει να αναλάβει ένα πόστο ώστε να έχει και εκείνος θέση στο διοικητικό οργανόγραμμα του συλλόγου.

AC Milan's Ricardo Kaka, right celebrates his goal with AC Milan's Urby Emanuelson, left, during a Champions League last 16 second leg soccer match between Atletico Madrid and AC Milan, at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Tuesday, March 11, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
AC Milan's Ricardo Kaka, right celebrates his goal with AC Milan's Urby Emanuelson, left, during a Champions League last 16 second leg soccer match between Atletico Madrid and AC Milan, at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Tuesday, March 11, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Ο ίδιος μάλιστα ο Κακά δεν έκρυψε ποτέ ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το σύλλογο και δεν έχει κλείσει την πόρτα της επιστροφής μετά από τη χρυσή εξαετιά του ως παίκτης (2003-2009), με τα λόγια του μετά το αντίο στην Orlando City να είναι χαρακτηριστικά:

"Έχω πάντα την Μίλαν στην καρδιά μου. Τις ερχόμενες εβδομάδες θα αποφασίσω τι θα κάνω στο μέλλον. Θα μου άρεσε σίγουρα να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως προπονητής ή ως αθλητικός διευθυντής. Για να γίνεις ένας μεγάλος προπονητής θα πρέπει να έχεις και μία κλίση προς αυτό το επάγγελμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK