Το χαμένο πέναλτι του Τέβες και τα ρεκόρ του Τόνι

Ο 38χρονος σε λίγες μέρες Λούκα Τόνι βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Βερόνα με την Γιουβέντους και διατηρήθηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Serie A. Δεν κατάφερε να τον πλησιάσει ο Κάρλος Τέβες που έχασε πέναλτι στο 88'.

Το χαμένο πέναλτι του Τέβες και τα ρεκόρ του Τόνι

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης της Βερόνα με την Γιουβέντους, ο Λούκα Τόνι βρήκε δίχτυα, φτάνοντας τα 22 γκολ έναντι των Κάρλος Τέβες και Ικάρντι που έχουν από 20.

Ο Αργεντινός είχε την ευκαιρία να τον πλησιάσει, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Ραφαέλ του είπε "όχι". Ο γκολκίπερ της Βερόνα μάλιστα στη συνέχεια αφιέρωσε την επέμβαση στον συμπαίκτη του.

Δείτε το VIDEO:

Πλέον, ο μοναδικός ο οποίος μπορεί να απειλήσει τον Τόνι και να του πάρει την πρωτιά στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην Serie A είναι ο Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ που έχει 20 γκολ και αγωνίζεται την Κυριακή (31/5).

Ο Τόνι έγινε ο πρώτος... πρώτος σκόρερ από ομάδα εκτός Top 10 μετά το 2002 και ο πιο ηλικιωμένος σκόρερ στην ιστορία της Seria A. Ο προηγούμενος και στις δύο αυτές κατηγορίες ήταν ο Ντάριο Χούμπνερ της Ουντινέζε.

Διαβάστε ακόμη:

38η αγ.: Ισοπαλία για Γιουβέντους, νίκη για... Τόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK