Τον πήρε Μάιο και Ιούνιο τον διώχνει

Η Γιουβέντους δαπάνησε 20.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, αλλά ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, ο Αλέγκρι αποφάσισε να τον τοποθετήσει στη λίστα των υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών.

Τον πήρε Μάιο και Ιούνιο τον διώχνει

Στις 22 Μαΐου η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως αγοράζει από την Τσέλσι τον Κολομβιανό σταρ, Χουάν Κουαδράδο δαπανώντας 20.000.000 ευρώ για το ταλέντο του.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι είχε παίξει δανεικός σχεδόν δύο χρόνια στη Γιουβέντους και έπειτα αποφασίστηκε η οριστική αγορά των δικαιωμάτων του από την ομάδα του Λονδίνου.

Πώς όμως τα φέρνει έτσι η ζωή που ο Κουαρδάδο ένα μήνα μετά την οριστική μετακίνησή του στην Ιταλία είναι αναγκασμένος να ψάξει για το νέο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν ιταλικά Μέσα, ο Αλέγκρι ένα μήνα μετά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή αποφάσισε να τον τοποθετήσει στους υπό παραχώρηση έναντι 30.000.000 ευρώ.

Ο ατζέντης του παίκτη έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του Αλέγκρι και ήδη είναι έτοιμος να ψάξει για λογαριασμό του ομάδα ή στη Γαλλία ή την Ισπανία.

Η απόφαση του Αλέγκρι να διώξει τον Κολομβιανό ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους ανήκει στο γενικό πλάνο του Ιταλού κόουτς για... σκούπα μετά την απώλεια του Champions League με 4-1 από τη Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK