Οι οπαδοί της Τορίνο "κάρφωσαν" τους παίκτες με δύο πανό!

Οι οπαδοί της Τορίνο τίμησαν τη μνήμη του Νταβίντε Αστόρι με ιδιαίτερο τρόπο στον αγώνα με τη Φιορεντίνα αλλά παράλληλα έστειλαν αυστηρό "μήνυμα" στους παίκτες του Ματσάρι (PHOTOS).

Οι οπαδοί της Τορίνο "κάρφωσαν" τους παίκτες με δύο πανό!

Στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Μπενεβέντο οι τιφόζι των "βιόλα" αποχαιρέτησαν τον Νταβίντε Αστόρι με άκρως συγκινητικό τρόπο, ωστόσο οι εκδηλώσεις τιμής προς τον αδικοχαμένο αρχηγό της ομάδας της Τοσκάνης δεν σταμάτησαν εκεί.

Συνεχίστηκαν και μία εβδομάδα μετά αφού φίλοι της Τορίνο στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας τους με την Φιορεντίνα έκαναν το γύρο του σταδίου κρατώντας ένα πανό (με κόκκινα και μωβ γράμματα) που έγραφε "Ciao Davide".

Ανεξάρτητα πάντως από το κλίμα φόρτισης που υπήρχε στο "Ολίμπικο", οι οπαδοί της Τορίνο δεν... λυπήθηκαν τους παίκτες της ομάδας τους από τους οποίους είχαν έντονα παράπονα για τις σερί ήττες στα τελευταία παιχνίδια και ανέβασαν δύο πανό που έγραφαν:

"Σκέφτεστε μόνο τα χρήματα και στο γήπεδο δεν παλεύετε πια" και "Εμείς είμαστε νοσταλγοί μίας Τορίνο που δεν υπάρχει πια". Τα πανό δεν άλλαξαν πάντως την κατάσταση, με την "γκρανάτα" να διευρύνει το αρνητικό σερί της, χάνοντας αυτή τη φορά με 2-1 από την Φιορεντίνα...

Οι οπαδοί της Τορίνο "κάρφωσαν" τους παίκτες με δύο πανό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK