Πέρυσι τον ήθελαν όλοι με 100 "μύρια", φέτος κανείς και γουστάρει!

Σε λιγότερο από 365 ημέρες ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε μικρή ιταλική ομάδα άγγιξε σε... τηλεθέαση το σήριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί και κατέληξε από τα 100.000.000 ευρώ να μην τον θέλει κανείς. Ο ίδιος ανακουφίστηκε πάντως που τον σνομπάρουν.

Πέρυσι τον ήθελαν όλοι με 100 "μύρια", φέτος κανείς και γουστάρει!

Τον Αντρέα Μπελότι τον έχετε ξεχάσει...

Πέρυσι το καλοκαίρι σαφώς και μάθατε για εκείνον, επειδή τον ήθελε όλη η Ευρώπη, όμως ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο δεν τον έδινε αν πρώτα οι ενδιαφερόμενοι δεν έριχναν στο τραπέζι μια 100αρα εκατομμύρια.

Ο καιρός πέρασε και ομάδες όπως η Τσέλσι, η Μίλαν και η Γιουβέντους άρχισαν να κάνουν πίσω στην υπόθεση Μπελότι με τον Ιταλό στράικερ να μένει τελικά στην ομάδα του.

Εκεί, πάντως, που όλα έδειχναν ιδανικά για τον 25χρονο και πως τη νέα σεζόν ήταν ικανός να κάνει τον πρόεδρο να ζητήσει πάνω από 100, τελικά έφτασε να μην τον θέλει κάνεις!

Βέβαια, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού υπέστη τραυματισμούς στα γόνατα, ενώ και η Τορίνο δεν έκανε καλή σεζόν.

Εφέτος, λοιπόν, που τον... σνομπάρουν οι μεγάλες ομάδες τον Αντρέα Μπελότι, εκείνος νιώθει ανακουφισμένος.

Στην Ιταλία γράφουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος γιατί τ' όνομά του δεν εμπλέκεται σε κανένα μεταγραφικό σήριαλ, γεγονός που του επιτρέπει να συγκεντρωθεί απόλυτα στην Τορίνο και τη νέα χρονιά να επιστρέψει στις λίστες των μεγάλων κλαμπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK