Την καλύτερη ατάκα για Ρανιέρι την έδωσε ο Μιχάιλοβιτς

O Σίνισα Μιχάιλοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Λέστερ να απολύσει τον Ρανιέρι και δεν δίστασε να "ξεφτιλίσει" με δηλώσεις τους διοικούντες των πρωταθλητών Αγγλίας.

Την καλύτερη ατάκα για Ρανιέρι την έδωσε ο Μιχάιλοβιτς

Αν ο Κλάουντιο Ρανιέρι έψαχνε να βρει λόγια παρηγοριάς μετά την εξωφρενική απόφαση της διοίκησης της Λέστερ να τον διώξει από τον πάγκο εννέα μόλις μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου της Premier League με τις "αλεπούδες", τα βρήκε και με το παραπάνω και μάλιστα όχι από συμπατριώτη του.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ρωτήθηκε για την απόλυση του Ρανιέρι στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του Φιορεντίνα-Τορίνο και φρόντισε να "εκθέσει" τους ανθρώπους της Λέστερ με τις δηλώσεις του.

"Για μένα είναι ντροπή. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μείνουν χωρίς προπονητή, να δούν πώς είναι. Αυτό που έγινε σε κάνει να καταλάβεις πως οι Άγγλοι ιταλοποιούνται.

Την καλύτερη ατάκα για Ρανιέρι την έδωσε ο Μιχάιλοβιτς

Θεωρώ τον Κλάουντιο φίλο μου, ένα σπουδαίο άτομο και έναν μεγάλο προπονητή. Δεν του άξιζε αυτό που έγινε και δεν μου αρέσει καθόλου.

Θα έπρεπε να του κάνουν άγαλμα. Όταν απολύουν έναν προπονητή μετά από έναν τόσο εκκωφαντικό θρίαμβο, σε κάνουν να σκέφτεσαι.

Ο Τραπατόνι έλεγε πως οι προπονητές χωρίζονται σε δύο γκρουπ: εκείνους που είναι απολυμένοι και εκείνους που θα απολυθούν. Θα έλεγα ότι έχει δίκαιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK