Το πέναλτι που έκανε ρεζίλι και πρωτοσέλιδο την Τορίνο

Η Τορίνο όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Έμπολι αλλά ένα πέναλτι που κέρδισε εξέθεσε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ελέω προκλητικής αδιαφορίας (VIDEO).

Το πέναλτι που έκανε ρεζίλι και πρωτοσέλιδο την Τορίνο

Το ματς στην Τοσκάνη απέναντι στην Έμπολι θα θέλουν πολύ γρήγορα να το ξεχάσουν οι φίλοι της Τορίνο. Και αυτό γιατί η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς όχι μόνο άφησε δύο βαθμούς εκεί χάνοντας ένα ακόμα πέναλτι μέσα στη σεζόν (έχουν αστοχήσει πλέον και οι τρεις επιθετικοί της, Λιάιτς, Μπελότι και Φαλκέ) αλλά επειδή κατάφερε να γίνει αρνητικό... πρωτοσέλιδο.

Αιτία το πέναλτι που κέρδισε (με το σκορ στο 1-1) ο Λιάιτς όταν έκανε εντυπωσιακή κούρσα αποφεύγοντας τέσσερις αμυντικούς για να ανατραπεί τελικά από τον Μπελούστσι. Φαλκέ και Μπελότι τσακώθηκαν για το ποιός θα το χτυπήσει, τελικά υπερίσχυσε ο πρώτος και ανέλαβε την εκτέλεση όμως ουδείς από τους παίκτες του ενδιαφέρθηκε να διεκδικήσει τη μπάλα σε περίπτωση που δεν ήταν εύστοχος.

Έτσι η φωτογραφία με τον Φαλκέ να εκτελεί το πέναλτι (το απέκρουσε ο Σκορούπσκι) και επτά παίκτες της Έμπολι να είναι έτοιμοι να μπουν στην περιοχή τους την ώρα που εκείνοι της Τορίνο είναι προκληκτικά αδιάφοροι και μένουν σε απόσταση (μόνο ένας μπήκε καθυστερημένα στην περιοχή!) κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Επιπλέον αποτελεί βασικό θέμα της τορινέζικης εφημερίδας "Tuttosport" η οποία συνοδεύει την ντροπιαστική φωτογραφία για την Τορίνο με τη λέξη "Senza Parole" (Χωρίς λέξεις). Η εν λόγω εφημερίδα έχει μάλιστα τίτλο "Troppe Parole" (πάρα πολλές λέξεις) στο δεύτερο θέμα της και στα "γαλλικά" των Ικάρντι και Πέρισιτς στους διαιτητές στο Γιουβέντους-Τορίνο που έφεραν την αποβολή τους και τίτλο "Una Parola Grazie" (Μία λέξη, ευχαριστώ) στο τρίτο θέμα της: για τον θρίαμβο του Ιταλού τενίστα Φονίνι στο Davis Cup.

Το πέναλτι που έκανε ρεζίλι και πρωτοσέλιδο την Τορίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK