Τρομερή ατάκα Μιχάιλοβιτς για τον... χοντρό Μάξι Λόπες

Ο Μάξι Λόπες πήρε παραπανίσια κιλά και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν του...χαρίστηκε. Διαβάστε την απίστευτη ατάκα του Σέρβου τεχνικού της Τορίνο για τον παίκτη του αλλά και την άμεση απειλή σε περίπτωση που δεν αδυνατίσει.

Τρομερή ατάκα Μιχάιλοβιτς για τον... χοντρό Μάξι Λόπες

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς όχι μόνο δεν κάνει τα στραβά μάτια βλέποντας τον Μάξι Λόπες με αρκετά έξτρα κιλά το τελευταίο διάστημα αλλά αποφάσισε να είναι κάτι παραπάνω από ευθύς απέναντί του.

Αυτό το έκανε δημόσια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της κυριακάτικης κόντρας της Τορίνο με την Έμπολι, με τον πρώην τεχνικό της Μίλαν να ερωτάται για την κατάσταση του Αργεντινού στράικερ και να είναι άκρως αποκαλυπτικός.

"Είναι σε κακή κατάσταση. Τον ευχαριστώ επειδή έσφιξε τα δόντια του για να παίξει με την Αταλάντα αλλά μίλησα με τον Μάξι τις προάλλες και του είπα πως αν ένας παίκτης καταφέρνει να κάνει πράγματα έχοντας 7 κιλά παραπάνω, που είναι σαν να κουβαλάει ένα πλυντήριο, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει όταν είναι σε καλή κατάσταση.

Ac Milan head coach Sinisa Mihajlovic reacts during the Italian Serie A soccer match between FC Inter and AC Milan  at Giuseppe Meazza stadium in Milan, 13 september  2015. 
ANSA / MATTEO BAZZI
Ac Milan head coach Sinisa Mihajlovic reacts during the Italian Serie A soccer match between FC Inter and AC Milan at Giuseppe Meazza stadium in Milan, 13 september 2015. ANSA / MATTEO BAZZI ANSA

Ο λόγος που τραυματίζεται είναι επειδή είναι υπέρβαρος και δεν αντέχει την προπόνηση που κάνουμε. Χρειάζεται να χάσει βάρος", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μιχάιλοβιτς, για να στείλει στη συνέχεια ξεκάθαρο μήνυμα στον έμπειρο άσο.

"Είμαι θυμωμένος μαζί του και πρέπει και ο ίδιος να είναι θυμωμένος με τον εαυτό του. Του έχω πει πως αν δεν αδυνατίσει δεν θα παίζει επειδή αν βρίσκεται στο 50% δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Θα πρέπει να ακολουθήσει μία ισορροπημένη δίαιτα μέσω της οποίας θα πρέπει να χάνει ένα κιλό την εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα ή θα χάνει ένα κιλό ή θα πληρώνει πρόστιμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK