Τρελή κινεζική εισβολή στην Ρώμη για την αρπαγή του Τότι!

Αγάπη χωρίς σύνορα! Ο Φραντσέσκο Τότι εμφανίστηκε στην Τριγκόρια για προπόνηση με την Ρόμα και εκεί τον περίμεναν 70 φανατικοί οπαδοί του από την... Κίνα (VIDEO).

Τρελή κινεζική εισβολή στην Ρώμη για την αρπαγή του Τότι!

Δύο μόλις ημέρες πριν αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της αγαπημένης του Ρόμα και κλείσει με αυτό τον τρόπο μία τεράστια αθλητική διαδρομή 25 ετών, ο Φραντσέσκο Τότι έγινε μάρτυρας ενός απίστευτο περιστατικού έξω από την Τριγκόρια με πρωταγωνιστή τον... ίδιο!

Την ώρα που εμφανίστηκε για την προπόνηση των "τζαλορόσι" είδε να τον υποδέχονται 70 οπαδοί από την Κίνα, φορώντας οι περισσότεροι φανέλα της Ρόμα, που τον περικύκλωσαν για να βγάλουν selfie μαζί του και "χάλασαν τον κόσμο" φωνάζοντας ρυθμικά "Forza Roma".

Ο καπιτάνο τα... έχασε (με την καλή έννοια) με την αποθεωτική υποδοχή και την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί λέγοντας στον μεταφραστή του συλλόγου: "Τον επόμενο χρόνο θα παίξω για σας, πες τους..."

Το περιστατικό αυτό εντυπωσίασε και τους ανθρώπους του συλλόγου, με αποτέλεσμα να ανέβει σχετικό video στον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα στο Twitter με το εξής σχόλιο:

"Όταν εμφανίζεσαι για προπόνηση και υπάρχουν 70 οπαδοί από την Κίνα να σε περιμένουν"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK