Ανανεώνει με την Ουντινέζε ο Καρνέζης

Η Ουντινέζε φέρεται έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ορέστη Καρνέζη μέχρι το 2020.

Ανανεώνει με την Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη Serie A, έχοντας σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την Ουντινέζε, δεν έμειναν απαρατήρητες, με τις Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι να τον έχουν βάλει στο "μπλοκάκι" τους. Παρόλα ο 'Ελληνας πορτιέρο -όπως όλα δείχνουν- θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Ούντινε.

Οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι το 2020. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ