Ανανεώνει με την Ουντινέζε ο Καρνέζης

Η Ουντινέζε φέρεται έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ορέστη Καρνέζη μέχρι το 2020.

Ανανεώνει με την Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη Serie A, έχοντας σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την Ουντινέζε, δεν έμειναν απαρατήρητες, με τις Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι να τον έχουν βάλει στο "μπλοκάκι" τους. Παρόλα ο 'Ελληνας πορτιέρο -όπως όλα δείχνουν- θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Ούντινε.

Οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι το 2020. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ