Κονέ: "Σπουδαία πράγματα με την Ουντινέζε"

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε για τη νέα νίκη της Ουντινέζε επί της Πάρμα που την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Κονέ: "Σπουδαία πράγματα με την Ουντινέζε"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ξέραμε ότι σήμερα θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή η Πάρμα έχει πάρα πολλούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Υποφέραμε όλοι μαζί για την φανέλα και για τους οπαδούς, επειδή θέλουμε να φτάσουμε μακριά και να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Το είχα πει και πριν από τρία παιχνίδια. Το σχήμα εξαρτάται κάθε φορά από τα παιχνίδια. Όπου αποφασίζει να με τοποθετεί στο γήπεδο ο προπονητής, εγώ θα δίνου το μάξιμουμ.

Όλοι μας πρέπει να παίζουμε με επιθετικότητα και αγωνιστικότητα, κάτι που έβλεπα να λείπει την περασμένη χρονιά από την Ουντινέζε, καθώς αυτή είναι μία ομάδα με σπουδαίες μονάδες και ένα πολύ συμπαγές γκρουπ. Δεν κοιτάμε σε καμία περίπτωση τη βαθμολογία, ας μην αστειευόμαστε.

Έχουν περάσει 5 αγωνιστικές. Καταλαβαίνει κανείς πως Γιούβε και Ρόμα είναι άλλου επιπέδου. Το σημαντικό είναι εμείς, όπως είπα και πριν, να παίζουμε με επιθετικότητα και αγωνιστικότητα. Μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα με αυτό το γκρουπ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK