Πρώην του ΠΑΟΚ "έφαγε" στη στροφή τον Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι προοριζόταν ως ο διάδοχος του Όντο στον πάγκο της Ουντινέζε, όμως ένας πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη την τελευταία στιγμής και πήρε το χρίσμα!

Udinese coach Andrea Stramaccioni gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Udinese and Milan at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese coach Andrea Stramaccioni gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Udinese and Milan at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI

Το ότι ο Μάσιμο Όντο θα αποτελούσε παρελθόν από τον πάγκο της Ουντινέζε το γνώριζαν όλοι όσοι παρακολουθούν έστω και επιδερμικά την Serie A, καθώς το απόγευμα της Κυριακής ήρθε η 11η συνεχόμενη ήττα του στον πάγκο των "φριουλάνι" (εντός έδρας με 2-1 από Κροτόνε) που έφερε μάλιστα την ομάδα μόλις τέσσερις πόντους πάνω από τη γραμμή της σωτηρίας.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε πάντως την Τρίτη αφού κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ανέλαβε να σώσει την παρτίδα για λογαριασμό των "ζεβρών" όνομα-έκπληξη.

Ο Αντρέα Στραματσόνι που εμφανιζόταν τη Δευτέρα ως το απόλυτο φαβορί δεν τα βρήκε με τους διοικούντες αναφορικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού ενώ στη συνέχεια πολλά ονόματα ακούστηκαν που όμως "κάηκαν".

Paok's head coach Igor Tudor reacts during the Europa League group C soccer match between Borussia Dortmund and PAOK FC in Dortmund, Germany, Thursday, Dec. 10, 2015. (AP Photo/Martin Meissner)
Paok's head coach Igor Tudor reacts during the Europa League group C soccer match between Borussia Dortmund and PAOK FC in Dortmund, Germany, Thursday, Dec. 10, 2015. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ρέγια, Γκουιντολίν και Ντελνέρι μπήκαν στο κάδρο αλλά βγήκαν πολύ γρήγορα (ο πρώτος αποκάλυψε μάλιστα πως απέρριψε πρόταση της Ουντινέζε), για να έρθει τελικά από το... πουθενά ο Ιγκόρ Τούντορ να αναλάβει την θέση που έμεινε "ορφανή" μετά το διαζύγιο με τον Μάσιμο Όντο.

Πρόκειται για τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ (υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις 18 Ιουνίου 2015, για να απολυθεί στις 9 Μαρτίου 2016), ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το Καμπιονάτο αφού ως παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Γιουβέντους (για 9 χρόνια) όσο και της Σιένα, στην οποία έπαιξε ως δανεικός από την "βέκια σινιόρα".

Σημειώνεται πως ο Τούντορ ήταν στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, με την Ουντινέζε να ανακοινώνει πως θα έχει εντός της ημέρας την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και κατόπιν θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Φυσικά, η Γιουβέντους δεν ξέχασε τον άλλοτε αμυντικό της και λίγο μετά την ανακοίνωση από πλευράς Ουντινέζε, σχολίασε στο δικό της λογαριασμό στο Twitter: "Καλή επιτυχία Ιγκόρ Τούντορ για τη νέα σου περιπέτεια στον πάγκο της Ουντινέζε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK